Siyaset'Tatlı yiyip tatlı konuşacağız'

'Tatlı yiyip tatlı konuşacağız'

19.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 24 Nisan’da kendisinin ev sahipliğinde gerçekleşecek altı liderin katılacağı üçüncü çalışma yemeğinin gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere genel başkanları ziyaret turuna dün başladı.

Tatlı yiyip tatlı konuşacağız

ANKARA Milliyet - Uysal ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmeye ilişkin ortak bir açıklama yapılmazken, Uysal gazetecilerin soruları üzerine "Bir iftar sofrasında tatlı yiyip tatlı konuşacağımız bir toplantı olacak diye umut ediyorum" dedi. "Cumhurbaşkanı adayı tarifinin, diğer partiler arasında rahatsızlık yarattığı" yönündeki iddiaların sorulması üzerine ise Uysal, "Toplumumuzun ve milletimizin yüklediği sorumluluk ve beklenti her şeyin önünde. Hepimiz de bunların bilincindeyiz. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Bundan ötesi lafügüzaftır" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

SP Genel Başkanı Temal Karamollaoğlu'nu da dün SP Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret en Uysal, bugün           

DEVA Partisi Genel Başkanı   Ali Babacan’ı, yarın da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret edecek.