SiyasetPantolon out etek in

Pantolon out etek in

06.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Meclis İçtüzüğü’nde yapılan değişiklikle kadın milletvekillerine Genel Kurul salonunda uygulanan pantolon yasağı kalktı.

Pantolon out etek in

Ancak değişiklikten sonra 79 kadın milletvekilinin büyük bölümünün pantolon giymesi beklenirken, kadınlar eteği tercih etti. Serbest bırakılmasından sonra geçen süre içinde iktidar ve muhalefet kadın milletvekillerinden sadece 11’i pantolon giydi. Pantolon giyen milletvekilleri Ak Parti’den Nimet Baş, Öznur Çalık, Sermin Balık, Ayşe Türkmenoğlu, Nurdan Şanlı, Gülşen Orhan; CHP’den Candan Yüceer, Sedef Küçük; BDP’den Pervin Buldan ve HDP’den Sebahat Tuncel oldu.

KEŞFETYENİ
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi

Cadde | 20.04.2025 - 10:29

'Çalkala', 'Pırlanta', 'Nazar', 'Ders Olsun', 'İntikam', 'Gölge' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Nevşehir'de sahne aldı. Mekanda sigara içenlere tepki gösteren ünlü şarkıcının o halleri gündem oldu.