Siyaset'Kendi hazırladıkları kuyuya düşecekler'

'Kendi hazırladıkları kuyuya düşecekler'

17.03.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kendi hazırladıkları kuyuya düşecekler

Karamollaoğlu, ülkemizin bir numaralı meselesinin ekonomi olduğunu belirten Karamollaoğlu özetle şunları söyledi: “Bu iktidarın ve ortağının önümüzdeki seçimlerde ayakta durabilme imkanı yok. Bundan dolayı yeni Seçim Kanunu’nu Meclise getirdiler. Tamamen basit ve ucuz politikalar içeriyor. Nasıl olur da biz daha iyi noktaya geliriz, bugünkünden daha az oy alsak bile. Başka bir şeyin güdüldüğü yok. Korkunun ecele faydası yok. Bugüne kadar gösterdiğiniz performans ortaya konulduğunda vatandaşın size güvenerek Cumhur İttifakı’nı iktidar yapmasını mümkün görmüyorum. Özellikle seçimi yöneten, şikayetleri değerlendiren, çözüm arayan kurumlardaki değişiklikler akla uygun değil. ‘Kıdemli hakimlere güvenemeyiz’ deniyor. Çirkin tabirler ve iftiralar sizi hiçbir yere götürmez. 3-5 fazla milletvekili çıkarmayı marifet zannediyorlar halbuki tümden kaybedecekler farkında değiller. Kendi hazırladıkları kuyuya kendileri düşecek. Getirdikleri bu teklifin altında kendileri ezilecek.”

Haberin Devamı

‘Bu madde iptal olur’

Karamollaoğlu, “Seçime giderken devlet hazinesinden para kullanmak mümkün değil. Kim müstesna tutuluyor şimdi; Sayın Cumhurbaşkanı. Ya Allah’tan korkun. Cumhurbaşkanı da diğer adaylar gibi aday. İnsan hicap duyar böyle bir kanunu gündeme getirirken. Böyle bir kanun Anayasa Mahkemesi’ne gittiğinde bu madde iptal edilir” dedi.