Siyasetİmamoğlu'na istifa çağrısı

İmamoğlu'na istifa çağrısı

02.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na istifa çağrısı yaptı. Bahçeli, partisinin grup toplantısında şunları kaydetti:

İmamoğluna istifa çağrısı

 

HEM NALINA HEM MIHINA: ABD yönetimi Kafkaslardaki gerilimi tırmandıran bir strateji izlerken, hem nalına hem de mıhına vurmayı tercih etmektedir. ABD Başkanı’nın, Rusya’nın küçük bir işgaline göz yumacakları anlamına gelen ifadeleriyle birlikte, kısa vadede Ukrayna’nın NATO’ya üye olmasını pek mümkün görmediğini itiraf etmesi tavşana kaç tazıya tut siyasetinden başka bir şey değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın aktif, samimi ve ilkeli girişimleri, Rusya ve Ukrayna ile aynı anda konuşma ayrıcalığı, ülkemizin arabuluculuk rolünü tahkim ve takviye etmektedir.

Haberin Devamı

KAR TARTIŞMASI: Birleşik Krallığın Türkiye Büyükelçisiyle 25 gün önce programlanan randevusunu saat gibi hatırında tutan İBB Başkanı, ne gariptir, ne gafilliktir ki, meteorolojinin uyarılarını bir türlü hatırlayamamış. Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek yönetim becerisini gösterememiştir. İstanbul’da balık baştan, tuz da hepten kokmuştur. Sel olunca denize kaçan, deprem olunca kayak yapan, kar yağınca balık masasında keyfe dalan sorumsuz ve duyarsız bir kağıt kaplana İstanbul ve İstanbullu kardeşlerim asla müstahak değildir. Bir büyükelçiyi 16 milyon İstanbulludan daha çok önemseyen bir şahsa Türk-İslam medeniyetin en büyük kenti nasıl emanet edilecek?

‘İstanbul’un önünü derhal açmalıdır’

Haberin Devamı

AFFINI İSTE: Açığı olanların MOBESE'den şikâyet etmeleri doğaldır. Sayın Abdulhamid Gül’ün başarıyla icra ettiği bakanlık görevinden affını istemesini MOBESE kayıtlarının ortaya çıkmasına bağlayan süfli ve müflis CHP zihniyetinin algı oyunları, itibar suikastları asla tutmayacak. Dileğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı’nın görevinden affını bir an evvel talep etmesi ve gecikmeksizin, daha fazla hasara yol açmaksızın İstan-bul’un önünü derhal açmasıdır.