SiyasetHacı Fatih'in hız tutkusu

Hacı Fatih'in hız tutkusu

29.04.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hacı Fatih'in hız tutkusu

Hacı Fatihin hız tutkusu

BAŞBAKAN Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın hızlı araba tutkusu büyüyor. "220 kesmiyor şehir içinde" diyen Fatih Erbakan, "Daha beter arabalar alacağız inşallah. Daha çok hız yapacağız daha çok çatlayacak millet" dedi.
Cumhurbaşkanı Sümeyman Demirel'in de katıldığı CTV'nin açılış kokteyline arkadaşlarıyla gelen Fatih Erbakan, çıkışta uzun bir süre arabasını bekledi. Bu arada, "Bizim araba gelmedi hep böyledir" diyen Erbakan, "Hiçbir zaman şoförler iyi olmadı ki zaten" dedi. Arkadaşlarına "Şimdi biz arabanın arkasına üç kişi bineceğiz sıkışın sıkışın" diye espri yapan Erbakan, beklemeden sıkılınca "Yürüyelim biz ya" dedi. Gazetecilerin, "Yürüyün, biz de şehir içinde dolaştılar" diye haber yapalım sözleri üzerine Fatin Erbakan, "Düşerim felan şimdi bir de onu haber yaparsınız" diye yürümekten vazgeçti.
Kamera ışıklarından rahatsız olan Erbakan ve arkadaşları, "Solaryum gibi yanacağız" diye espri yaptı. Erbakan arkadaşlarına kameraları göstererek, "Akrabalarınıza felan selam söyleyin" dedi.
Erbakan, açılışta şarkı söyleyen Muazzez Ersoy'u beğenip beğenmediğine ilişkin soruya "Muazzez hanım iyi ya maşallah" diye konuştu.
Aracının uzun süre gelmemesi üzerine kameramanlara "Sizle beraber kök salacağız burada" diyen Erbakan, şoförüne kızarak, "Valla evden gelseydi daha çabuk gelirdi o da arabayı deniyor herhalde" dedi.
Bir kameramanın Erbakan'ın etrafındakileri çekmesi üzerine, "Falso birşey vardır mutlaka burada, yoksa bir şey çekmezsiniz" derken, "Neredeyse akraba olduk" diye takıldı.
Uzun bekleyiş sonunda gelen 06 RP 570 plakalı Mercedes araca binen Fatih Erbakan ve arkadaşları Karum'dan ayrıldı.