Siyaset ‘Cumhur İttifakı’nda gizli pazarlık yok’

‘Cumhur İttifakı’nda gizli pazarlık yok’

04.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Cumhur İttifakı’nda gizli pazarlık yok. PKK, DEAŞ ve FETÖ dahil her türlü terör örgütüne karşı içeride ve dışarıda dimdik duran bir birlik ruhu var” dedi.

‘Cumhur İttifakı’nda gizli pazarlık yok’

Oktay, Kahramankazan Belediyesi önünde halka hitap etti. Kahramankazan’ın, 15 Temmuz’da 9 şehit verdiğini anımsatan Oktay, ülkesini, milletini, geleceğini zerre kadar tehditte gören, sağına, soluna, arkasına, önüne bakmadan “Ben buradayım” diyerek canını feda eden bir ilçenin insanlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Oktay, “Şehitler ölmez. Gerek sınırları içinde gerek sınırları dışında kendisine yan bakacak biri varsa değil dokuz, değil dokuz bin, 90 bin şehidini vermeye hazır bir Türkiye var. Kahramankazan da bunun sadece örneklerinden biri” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kahramankazan’da, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayının seçime gireceğini anımsatan Oktay, şunları kaydetti: “Cumhur İttifakı’nda birlik ve beraberliğim temsilini görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin 15 Temmuz ile perçinlenen, ondan sonra da hiçbir çıkar ilişkisine dayanmadan Türkiye’nin şaha kalmasını sağlayacak bir birlikteliğini görüyoruz. Cumhur İttifakı’nda gizli pazarlık yok. PKK, DEAŞ ve FETÖ dahil her türlü terör örgütüne karşı içeride ve dışarıda dimdik duran bir birlik ruhu var.”