Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

12 Haziran haftasında Satürn etkisi ön planda. Hafta sonu da İkizler burcunda bir yeniay yaşayacağız.

12 Haziran Pazartesi Ay Koç burcundayken haftaya başlıyoruz. Enerjimizin, motivasyonumuzun yüksek olacağı bir gün. Özellikle öğle saatlerinde harekete geçme konusunda daha rahat hissedeceğiz. Akşam ise baş ağrılarında artış olabilir.

13 Haziran Salı günün ilk yarısında daha olumlu bir akış var. Akşam saatlerinde inatlaşmaya, sert tepkiler vermeye yatkınız. Bu yüzden tartışmaları uzatmamaya gayret edelim.

Haberin Devamı

14 Haziran Çarşamba sabah saatleri daha sakin ve huzurlu ortamlar içinde olmayı tercih edeceğiz. Akşam saatlerinde yine gergin açılar etkisinde olacağımızdan önemli konuşmaları yapmamaya dikkat edelim.

15 Haziran Perşembe ve 16 Haziran Cuma iletişim açısından zorlanabileceğimiz günler. Engellenmiş, baskı altında hissedebiliriz. Onay alamadığımızı düşündüğümüzden motivasyonumuz düşük olabilir. İki gün boyunca otorite figürleri ile ilgili zorlu haberler de alabiliriz.

17 Haziran Cumartesi Merkür ve Venüs’ün olumlu açısı ilişkileri yumuşatacak. Daha sosyal olmayı, iletişimde kalmayı tercih edeceğiz. Balık burcunda ilerleyen Satürn hafta sonu retro öncesi durağan konumda olacak. Satürn’ün 5 Kasım’a kadar devam edecek retro hareketinde Mart ayından bu yana baskı hissettiğimiz alanların nispeten rahatladığını hissedeceğiz. Aslında bu süreç, bu alanları tekrar daha sakin değerlendirmemiz için kıymetli olacak.

18 Haziran Pazar ise sabah saatlerinde İkizler Yeniayı gerçekleşecek. Yeniayın Neptün’e ve durağan konumdaki Satürn’ün Merkür’e açısı iletişimde belirsizliklerin, gizli durumların ön planda olmasını gündeme getirecek. Meclisle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Bir yandan da bazıları için yeni ve tutkulu aşkların başlangıcını tetikleyen bir yeniay.

Yeniaydan değişken burçlar (İkizler, Yay, Balık, Başak) ya da 26 derece civarında bu burçlarda önemli vurguları olanlar daha fazla etki alacaklar.

12 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

Haberin Devamı

Ağırlıklı olarak yakın çevrenizle olan ilişkilerinize odaklanacağınız bu hafta fikirlerinizi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Yine de yaratıcı fikirler geliştireceksiniz. Hafta sonu ise aşk hayatında şanslısınız.

YÜKSELEN BOĞA

Maddi konuların gündemde olacağı bu hafta arkadaş çevrenizde kendinizi anlaşılmıyor gibi hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili harcamalar yapmayı tercih edeceksiniz. Hafta sonu aile ile vakit geçirmek, evinizle ilgilenmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Sizin için önemli gelişmelere açık bir hafta. Kendinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. İş hayatında baskı altında hissedebilirsiniz. Hafta sonu yakın arkadaşlarla vakit geçirmek, kısa seyahatler gündemde olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Eğitimle, uzaklarla ilgili konularda aksamalar yaşayabileceğiniz bu hafta fikirlerinizi rahat ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Sürüncemede kalan konuları netleştirmek, belki de bitirmek isteyeceksiniz. Geçmişten alamadığınız ödemeler bu hafta gelebilir.

YÜKSELEN ASLAN

İleri dönük planlarınızla ilgili engellendiğinizi hissedeceğiniz bu hafta sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz de önemli olacak. Harcamalarınız düşündüğünüzden fazla çıkabilir. Hafta sonu yeni kişilerle tanışıp, yeni gruplara dahil olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatınızın, sorumluluklarınızın ön planda olacağı bu hafta yarım kalan konuları halletmeye odaklanacaksınız. İkili ilişkilerinizde gerginlikler gündeme gelebilir. Hafta sonu uzaklardan güzel haber alabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma arkadaşlarınızla gerginliklerin yaşanabileceği bu hafta yurt dışı ile ilgili konular ya da eğitimler gündemde olacak. Olaylara daha farklı bakmayı tercih edeceksiniz. Hafta sonu seyahatler, gruplar içinde yer almak önceliğiniz olacak.

YÜKSELEN AKREP

Harcamalarınıza, sizi ruhsal olarak sıkıntıya sokan konulara odaklanacağınız bir hafta. Aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Hafta sonu ise işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerin ön planda olacağı bu hafta ailenizle ilgili sorunlarla da uğraşmanız gerekebilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeye gayret edin. Hafta sonu özel hayatınız daha keyifli geçecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Gündelik iş temponuzun, sağlık konularının ön planda olacağı bir hafta. Çalışma ortamınızda iletişimde zorlanma yaşanabilir. Hafta sonu kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA

Çocuklarla, eğlenceyle ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta harcamalarınız düşündüğünüzden fazla olabilir. Yaratıcı fikirler geliştirip daha göz önünde olacaksınız. Hafta sonu ise aşk hayatınızda keyifli gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Aile büyükleriyle iletişimde zorlanabileceğiniz bu hafta yuvanız, ebeveynleriniz önceliğinizde olacak. Evinize dair yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonu sağlıkla ilgili de güzel gelişmeler yaşanabilir.