CaddeNilüfer Kurt ilk kez açıkladı! 'Kariyerimden kızım için vazgeçtim'

Nilüfer Kurt ilk kez açıkladı! 'Kariyerimden kızım için vazgeçtim'

07.10.2024 - 15:01 | Son Güncellenme:

İşletmeci Civan Şapkacı, eski manken ve oyuncu Nilüfer Kurt'u Rumeli Han'daki mekanında ağırladı. Mekanda samimi ve romantik halleriyle dikkat çeken Kurt, kariyer açıklamaları yaptı.

Nilüfer Kurt ilk kez açıkladı Kariyerimden kızım için vazgeçtim

Eski manken ve oyuncu Nilüfer Kurt, işletmeci Civan Şapkacı'nın mekanına gitti. İkilinin samimi ve keyifli halleri ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Kurt, çiğ köfteyi elleriyle Civan Şapkacı’ya yedirirken, “Civan çok sevdiğim bir arkadaşım. Gastronomiye büyük bir ilgim var. Kaliteli tatlar yemek gerçekten çok keyifli,” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Nilüfer Kurt ilk kez açıkladı Kariyerimden kızım için vazgeçtim

"KUYRUK YAĞINI ÇEREZ GİBİ YİYORUM"

Her zaman fit görüntüsüyle dikkat çeken Kurt, formunu koruma sırrını ise,“Formumu kuyruk yağına borçluyum! Kuyruk yağı olmadan hiçbir şey yiyemem. O kadar seviyorum ki kızartıp çerez niyetine bile yiyorum. Muhteşem bir lezzet!” sözleriyle paylaştı.

Nilüfer Kurt ilk kez açıkladı Kariyerimden kızım için vazgeçtim

'"HEM ÇOCUK HEM KARİYER YAPILMAZ"

Uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu, yakında yeni bir dizi projesinde rol alacağının müjdesini verdi.

Kariyerine kızını büyütmek için ara verdiğini belirten Kurt, “Kızım Keira’yı kendim büyütmek istedim. O şimdi üniversitede çok güzel bir bölümde okuyor ve parlak bir kariyer planı var. Dizi dünyasına adım attığınızda ailenizi ihmal etme oranı yüzde 99.9. Ben bu yüzden kariyerimi ikinci plana attım çünkü kızım her şeyden önce gelir. 'Hem çocuk yaparım hem kariyer' diyorlar ya, ben buna katılmıyorum. Dizi sektöründeki annelere saygı duyuyorum ama çocuklarına da vakit ayırmaları gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde sonuçlar ağır oluyor. Anne ilgisizliği çocuklarda derin yaralar açabiliyor. Kendi hayatımdan biraz fedakarlık ettim,” sözleriyle samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Nilüfer Kurt ilk kez açıkladı Kariyerimden kızım için vazgeçtim