CaddeDemet Şener: İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım!

Demet Şener: İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım!

05.09.2024 - 12:11 | Son Güncellenme:

Eski mankenler Demet Şener ve Nilüfer Kurt, önceki akşam Canpark AVM'deki bir açılışa katıldı. Beraber kurdele kesen iki yakın arkadaş, törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Demet Şener: İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım

1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında  Türkiye güzeli seçilen Demet Şener, katıldığı pırlanta mağazasının açılışında, bir basın mensubunun yönelttiği "İlk pırlanta yüzüğünüzü aldığınızda neler hissettiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Haberin Devamı

"KIZIM İÇİN SAKLIYORUM"

İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım. O zamanlar çok gençtim, hatta annemle gitmiştik. Kendime küçük de olsa kolye ve yüzük almayı seviyordum. Hâlâ onları saklıyorum, kızım için. Onları kızıma vermek benim için büyük bir zevk olacak.

Demet Şener: İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım

YENİ ROLÜNÜ AÇIKLADI

Oynadığı güçlü kadın rolleriyle tanınan Nilüfer Kurt, yeni bir dizi projesine başlayacağını belirterek, "Yapımcının isteğiyle köle bir karakteri canlandıracağım, bu rol için çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

Demet Şener: İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım

"KIZIMLA GURUR DUYUYORUM"

Etkinliğe kızı Keira ile katılan Nilüfer Kurt, kızının modellik deneyiminden gururla bahsetti: Kendisi çok başarılı bir öğrenci. Bugün onunla birlikte ilk modellik deneyimini yaşadık ve kızımla gurur duyuyorum.

Demet Şener: İlk pırlanta yüzüğümü kendime aldım

Yazarlar