Kültür SanatCama hayat üfleyenler buluşuyor

Cama hayat üfleyenler buluşuyor

31.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

BM tarafından onaylanan “Cam Yılı” kapsamında hayata geçirilen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen “Sanatsal Cam Sergisi’ yarın İstanbul’da bulunan Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde, sanatseverlerle buluşuyor.

Cama hayat üfleyenler buluşuyor

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Sergi 28 Şubat tarihine kadar görülebilecek. Binlerce yıllık geçmişiyle “cam”ın, sanat malzemesi olarak kullanıldığı ve bir grup sanatçının oluşturduğu seçkinin, küratörlüğünü ise cam sanatı alanında Türkiye’nin en önemli cam sanatçılarından olan Ekrem Özen üstleniyor. Sergi kapsamında, 40 cam sanatçısı özgün anlatım biçimlerini, sanatsal etkilenmelerini çağın plastik değerleriyle buluşturarak izleyiciye aktarıyor. Sanatsal Cam Sergisi’nde geleneksel üretim yapan, akademisyen ve serbest çalışan sanatçıların 40 eseri yer alıyor.

 

KEŞFETYENİ
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım

Cadde | 20.04.2025 - 12:15

Şimdilerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan ve Altay karakterine can veren Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk'un bebek bekledikleri iddia edildi. Çiftin çıkan haberler sonrası sosyal medya paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.