İçi sulu sulu kalmayan sufle tarifi: Bu yöntemle içine çökmüyor ve puf puf kabarıyorSufle, genellikle özel olarak tasarlanmış porsiyonluk kaplarda sunulan, kabarmış ve hafif bir tatlıdır. Özellikle fırından yeni çıktığında kabarıklığı ve dokusuyla dikkat çeker. Ancak yapımı esnasında en sık karşılaşılan problemlerden birisi de içinin sulu kalması ve kabarmaması. İşte içi sulu kalmayan ve puf puf kabaran sufle tarifini sizlerle paylaştık…
Sufle nasıl yapılır püf noktaları nelerdir?Son dönemlerde adından sıkça söz edilen ve lezzetli tadıyla herkesin hayran olduğu sufle nasıl bir tatlıdır? Yoğun çikolatalı kıvamı ve üzerine serpilen pudra şekeri ile görünümü bile iştah açan bu tatlının yapımı sanıldığı kadar zor değildir. İşte pratik sufle tarifi...
17 Ekim günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)Haftanın ilk günü 17 Ekim pazartesi günün menüsünde ne olduğu merakla bekleniyor. İşte “Bugün ne pişirsem?” diyenlere 17 Ekim günün menüsündeki pratik ve lezzetli tarifler.