Kerevitaş'tan 3,2 milyar lira ciroKerevitaş inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde şirketin konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31 oranında artarak 3,2 milyar TL oldu.
Kalabalık misafir ağırlamak için 4 pratik tatlı tarifiHafta sonu misafir ağırlayacaksınız sizin için 4 pratik tatlı tarifi paylaştık. Yapımı çok basit olan bu tatlı tarifleri ile misafirlerinizi mutlu edebilir, onlarca eşsiz bir lezzet şöleni yaşatabilirsiniz. İşte kalabalık misafir ağırlamak için 4 pratik tatlı tarifi...
1 Kasım günün menüsü ( Bugün ne pişirsem? )1 Kasım günün menüsünde bugün ne pişirsem diyenler ve hamur işlerini sevenler için şahane tarifler var. "Bugün ne pişirsem?" menüsünün en kolay tarifleri 1 Kasım günün menüsü haberimizde...
Bodrum’da çocukla tatilYaz bitmeden ya da önümüzdeki bayramda ailece Bodrum’da tatil yapmayı planlıyorsanız otel, çocuk dostu restoran ve mekan önerilerime göz atabilirsiniz
Hamurişi sevenleri baştan çıkaracakSon günlerin popüler mekanlarından Karaköy’deki Dandin Bakery hamurişleri, hafif atıştırmalıkları ve kahvaltısıyla öne çıkıyor. Yakında akşam yemeği menüsü de genişleyecek
Yerel güzeldirKüçük oteller, şahane günbatımı, adanın her tarafını saran sahiller. Bozcaada’nın deniz ve güneşini unutturacak tek şey yerel lezzetleri belki de... Bu hafta bunlardan ikisinin tariflerini sizinle paylaşıyorum
SiHiRLi MUTFAK ABRACADABRAArnavutköy’deki dört katlı tarihi bir binada hizmet veren Abracadabra, Ermeni usulü pilavı, ahtapot yahnisi ve meyveli suşisiyle yeni tatlar sunuyor. Mekanın sahibi Dilara Erbay, “Kendime özgü bir yemek tarzı yaratmak istedim” diyor
İşte Boğazın kraliçesi REİNAEn in on mekan Reina bünyesinde; Şamdan, Safran Bar, Niş, Reina, Dragon, Ta Nhcia, Mirror, Köşebaşı, Benihana. Burada yok ama dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks da cabası...
Lezzetli haberler...Bol bol Macar yemeği ve müziği Tel: (0212) 258 33 77 Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul 14-23 Mart tarihleri arasında "Macar Haftası"na ev sahipliği yapıyor...
Adı üstünde: LokantaÜnlü aşçı Mehmet Gürs yeni mekanını Beyoğlunda, NuTerasın girişinde açtı. Gürs "Yemeğiyle, müziğiyle, barıyla mümkün olduğunca sade ve basit çizgiler istedik" diyor
Bu lezzeti ‘izleyin’Püfür püfür bir salonda film izledikten sonra, sinemanın hemen yanındaki bir bahçede ya da Boğaz’a bakan bir restoranda yemek yemeye ne dersiniz?