09.03.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:
Bol bol Macar yemeği ve müziği
Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul 14-23 Mart tarihleri arasında "Macar Haftası"na ev sahipliği yapıyor. Hafta boyunca öğlen ve akşam yemeklerinde, pazar brunch’larında Macar mutfağından örneklere yer verilecek. Ünlü Macar şeflerin hazırlayacağı tüm Macar yemekleri yine Macar hostesler tarafından konuklara ikram edilecek. Konuklar etkinlik süresince Macaristan’dan gelen Macar Çigan Grubu’nu dinleme imkanı da bulacak.
Tel: (0212) 258 33 77
Nişantaşı’nda bir Uzakdoğulu
Türkiye’nin ilk Uzakdoğu restoranlar zinciri Sushico-Chinese in Town dördüncü şubesini Nişantaşı’na açtı. Restoran 12.00-23.00 saatleri arasında haftanın her günü hizmet veriyor. Taylandlı, Japon ve Çinli aşçılar tarafından hazırlanan yemekler arasında Thai Usulü Wanton, Sarımsak Soslu Karides, Kızarmış Ördek gibi lezzetler yer alıyor. 150 kişilik oturma kapasitesine sahip olan Sushico-Chinese in Town’da paket servis imkanı da bulunuyor.
Tel: (0212) 234 98 80
Bol seçenekli açık büfe
Nişantaşı’nda bulunan Taps Restaurant’ta hafta içi her gün 11.30-15.00 saatleri arasında uygulanan açık büfe yemek servisi sizi bekliyor. Açık büfede ıspanaklı piliç rulo, pazı dolması, istim kebabı, 20 çeşitten oluşan salata büfesi, çorba, pizza, tatlı ve meyve gibi lezzetler yer alıyor. Taps’in biralarıyla tatlanacak bu açık büfenin fiyatı 9 milyon 600 bin lira.
Tel: (0212) 296 20 20