Börekçilerin parmak yedirten sırrı! Tek şişe yeterli: Tel tel dökülüyor, çıtırlığı efsaneTürk mutfağında önemli bir yer edinen börek, çeşit çeşit hazırlanabiliyor. Özellikle börekçilerin hazırladığı çıtır böreği elde etmek zor bir işlem gibi görünebilir. Ancak gerçek bir lezzet ustası olabilmek için bu sırları bilmeniz gerekiyor. Böylece evinizde leziz börekler pişirebilirsiniz. İşte sırrı.
Bayat ekmekten çıtır böreğe! Çayın yanına iyi gidiyor, parmak ısırtan lezzetBazı zamanlarda eve alınan ekmeklerin tamamı tükenmeyebilir. Bayatlamaya başlayan ve tüketilmeyen ekmekler genellikle çöpe atılır. Ancak bayat ekmekleri değerlendirebileceğiniz harika bir börek tarifi olduğunu biliyor muydunuz? İşte pratik bir lezzet.