Anne usulü poğaça tarifi… Hamuruna ekleyin! Puf puf olmasını sağlıyor ve 1 hafta bayatlamıyor
Anne usulü poğaça tarifi… Hamuruna ekleyin! Puf puf olmasını sağlıyor ve 1 hafta bayatlamıyorAnne usulü poğaça nasıl yapılır? Bu püf noktaları uyguladığınızda pofuduk, yumuşak, kıyır kıyır ve 1 hafta bayatlamayan poğaça yapımı kolay hale geliyor.
21.07.2023Yemek
Günün iftar menüsü: 25.gün
Günün iftar menüsü: 25.günRamazan'ın son haftasında birbirinden doyurucu yemeklerle iftar sofralarınızı lezzetlendirmeye devam ediyoruz. 25. gün iftar menülerini sizinle paylaştık. İşte 25. gün iftar menüsü...
6.07.2021Bilgi
Günün sahur menüsü: 15. gün
Günün sahur menüsü: 15. gün15. gün sahur menüsünde baklava yufkasından börek, waffle omlet ve çilek kompostosu tariflerine yer verdik. İşte 24. gün sahur menüsü..
6.07.2021Bilgi
Günün sahur menüsü: 8.gün
Günün sahur menüsü: 8.günSahura ne yapsam, sahura ne pişirsem diyenler için günün sahur menüsünde sizi tok tutacak patatesli velibah, demir açısından zengin ıspanaklı yumurta ve susatmayacak karışık komposto tarifine yer verdik. İşte 8. gün sahur menüsü ve yapım aşamaları...
6.07.2021Bilgi
Günün iftar menüsü: 6. gün
Günün iftar menüsü: 6. günGünün iftar menüsü, birbirinden lezzetli seçeneklerden oluşuyor. 6. gün iftar menüsünde çorba olarak yöresel düğün çorbası tarifini sizlerle buluşturduk. Ana yemekte etli nohut, tatlı menümüzde ise ramazan sofralarının vazgeçilmezi revani tatlısı bulunuyor. İşte 6. gün iftar menüsü için malzemeler ve yapım aşamaları...
6.07.2021Bilgi
Günün iftar menüsü: 5. gün
Günün iftar menüsü: 5. günGünün iftar menüsünü sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. 5. gün iftar menüsü için; köz domates biber çorbası, ara sıcak olarak patatesli ıspanak graten, ana yemek olarak fırında kaşarlı köfte, tatlı olarak ise ev usulü kazandibi tarifini sizin için paylaştık. İşte 5. gün iftar menüsü...
6.07.2021Bilgi
Kıymalı Rulo Patates tarifi | Kıymalı Rulo Patates malzemeleri ve yapılışı
Kıymalı Rulo Patates tarifi | Kıymalı Rulo Patates malzemeleri ve yapılışıKanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler bugün Kıymalı Rulo Patates konusunda hünerlerini sergileyecek. Gün sonunda en güzel yemeği yapan ve kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin Çeyrek altının sahibi olacak. Peki Kıymalı Rulo Patates nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri nelerdir?
15.04.2020Gündem
Patatesli Üçgen Börek tarifi ve malzemeleri | Patatesli Üçgen Börek nasıl yapılır?
Patatesli Üçgen Börek tarifi ve malzemeleri | Patatesli Üçgen Börek nasıl yapılır?Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler bugün Patatesli Üçgen Börek yapacak. Haftanın beş günü boyunca ekrana gelen her yeni bölümde farklı tatlı ve yemekler konusunda hünerlerini sergileyen gelinler gün sonunda Çeyrek altının sahibi olabilmek için yarışıyor. Kayınvalideler gün sonunda en yüksek puanlarını gelinlerine verebilmek için tadım yaptıktan sonra puanlama işlemine geçiyor. Peki Patatesli Üçgen Börek nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri nelerdir?
20.02.2020Gündem
10 dakikada kahvaltılık börek tarifi | Patatesli tava böreği nasıl yapılır?
10 dakikada kahvaltılık börek tarifi | Patatesli tava böreği nasıl yapılır? 10 dakikada kahvaltılık börek tarifi hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Tavada hızlıca hazırlanan patatesli tava böreği nasıl yapılır? İşte Canan Kurban'ın yufka kullanmadan, hamur açmadan çok lezzetli ve pratik bir patatesli börek tarifi...
Günün sahur menüsü: 24.gün
Günün sahur menüsü: 24.gün24. gün sahur menüsünde baklava yufkasından börek, waffle omlet ve çilek kompostosu tariflerine yer verdik. İşte 24. gün sahur menüsü...
6.07.2021Bilgi
Günün sahur menüsü: 17.gün
Günün sahur menüsü: 17.günSahurun 17. gününde patatesli çörek, peynirli salata ve sizi susatmayacak Ramazan şerbeti tarifini paylaştık. İşte 17. gün sahur menüsü...
6.07.2021Bilgi
Günün iftar menüsü: 15. gün
Günün iftar menüsü: 15. günİftara ne hazırlayacağım diye düşünüyorsanız, günün iftar menüsüne mutlaka göz atmalısınız. Kabak çorbası, hasanpaşa köftesi ve şam tatlısı tariflerini Ramazan'ın 13. gününde sizinle paylaştık. İşte 15. gün iftar menüsü...
6.07.2021Bilgi
Hingel mantısı nasıl yapılır?
Hingel mantısı nasıl yapılır?Her yörede farklı isimlerle bilinen hingel; metez ve çerkez mantısı olarak da karşımıza çıkıyor. Mantıyı çok sevenler, bu tarife bayılacak. Peki, evde kolayca hingel mantısı nasıl yapılır? İşte hingel mantısı tarifi...
12 Ocak günün menüsü (Hamurişi tarifleri)
12 Ocak günün menüsü (Hamurişi tarifleri)12 Ocak günün menüsü hamurişine bayılanlar için geliyor. Hamurişini hem yapmayı hem de yemeyi sevenler için birbirinden lezzetli tarifleri 12 Ocak günün menüsü ile veriyoruz. İşte 12 Ocak günün menüsü ve hamurişi tarifleri…
9 Kasım günün menüsü (doğum günü tarifleri)
9 Kasım günün menüsü (doğum günü tarifleri)Bugün ne pişirsem? Diyenler için hazırladığımız 9 Kasım günün menüsünde bugün doğum günü tarifleri var. 9 Kasım günün menüsü tarifleri bir doğum günü partisinde neler yapacağını bilmeyenler için hazırlandı. İşte 9 Kasım günün menüsü…
Ramazan iftar menüleri ve kolay yemek tarifleri - 9 Haziran 2016
Ramazan iftar menüleri ve kolay yemek tarifleri - 9 Haziran 2016Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bugün ne pişirsem? diye karar vermekte zorlanıyorsanız sizler için hazırladığımız iftar ve sahur menüsüne göz atabilirsiniz. Sizler için hem kolay, hem lezzetli, hemde değişik ramazan iftar menüsü hazırlamaya çalıştık. İşte iftar, sahur menüsü ve nefis yemek tarifleri...
9.06.2016Gündem
İftar, sahur menüsü ve nefis yemek tarifleri
İftar, sahur menüsü ve nefis yemek tarifleriRamazan iftar menüsü bulmakta ve ne yemek yapacağınıza karar vermekte zorlanıyorsanız yapmanız gereken sizler için hazırladığımız menüleri denemek olmalıdır. Sizler için hem kolay, hem lezzetli, hemde değişik ramazan iftar menüsü hazırlamaya çalıştık. İşte iftar, sahur menüsü ve nefis yemek tarifleri...
19.06.2015Gündem
ANADOLU YAKASI’NIN EFSANE TADI BEYAZ FIRIN
ANADOLU YAKASI’NIN EFSANE TADI BEYAZ FIRINKadıköylülerin hafızasında önemli bir yeri olan Beyaz Fırın, Stoyanof Ailesi’nin beşinci nesil temsilcisi Nathalie Suda’ya emanet. Çağa uyum sağlayarak köklü firmalar arasında fark yaratan Suda, “Neredeyse 24 saat düşünüyorum. Bir yandan trendleri takip ediyor, bir yandan klasikliği korumaya devam ediyorum” diyor
20.03.2013Cadde
Patates krizine aşçılar el koydu
Patates krizine aşçılar el koyduPatates krizine aşçılar el koydu