Son dakika mönü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mönü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mönü haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.684 mönü haberi bulunmuştur.
Evlilik yıldönümünde çifte kutlamaStar Organizasyon’un sahibi Tekin Yüksel ile eşi Elif Yüksel evliliklerinin 20. yılını Star Organizasyon’un kendi stüdyosunda, Cumhuriyetimizin 100 yılında çifte kutlama yaptı.
İzmir’in ilk bulut mutfağıGirişimci Ahmet Orhon, Londra ve İstanbul’un ardından ‘ÇoSa’ markasıyla İzmir’in ilk bulut mutfağını açtı. Orhon, “Tüketicilere günlük olarak sipariş edebilecekleri mutlu ve sağlıklı hissedecekleri bir mönü sunduk” dedi.
‘İyi ki varsınız’Turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Özkardeş Ailesi’nin gelini avukat Biriçim Didem Özkardeş, yeni yaşını dostları ve ailesiyle kutladı.
Çeşme umutlu!ÇEŞO Başkanı Köfüncü, esnafın yılbaşına hazır olduğunu söyledi. Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Çelikok da, rezervasyonların yüzde 80’i aştığını belirtti.
Dışarıda yemek sorunu çözüldüKarşıyaka Belediyesi Kent A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren Denizkent Kafe Tesisleri; çölyak otizm, haşimato ve tiroid hastalarına yönelik özel mönü hazırladı
DEÜ’de glütensiz yemek dönemiYürüttüğü örnek çalışmalarla mensuplarının hak ve menfaatlerini birçok alanda koruyan DEÜ, bu kez sağlıkta öncü bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Türk mutfağı keşiflerle doluInstitut français İzmir’e konuk olan Michelin yıldızlı şef Christophe Chiavola Türkiye’deki ürün ve tekniklere kattığı yeni yorumlarla damakları şenlendirdi
Eğitime tam destekİzmir Büyükşehir Belediyesi, 900 çocuğa tablet dağıtımına başladı. Üniversiteli gençler için kurduğu Çorba Durağı hizmetini genişletti
İtalya’da bir akşam gibi....Roma’dan Napoli’ye uzanan hikayeyle Ece Garip ile Onur Garip’in Aşağıkırıklar Köyü’nde kurduğu Casa Regina, İtalyan mönüsüyle lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Bornova’ya kültür adasıGülper Ergün Bornova Kültür Adası projesinin temellerini attı. Projeyle levanten köşkleri yemekleri ve kültürleri tanınacak... Sokaklar kaldırımlar yenilenecek... Esnaf lokantalarının mönüleri yeni lezzetlerle şenlenecek...
Billie Eilish hem depresyonda hem yönetmen koltuğundaSeyhan Akıncı - "Yılın Kişisi" unvanı, otobiyografi kitabı ve dört albümü ile Billie Eilish çoğumuzu yetersiz hissettirecek başarıyı 19 yıla sığdırmış bir isim...
Aynı aileden 11 kişi asılı bulundu! Dünya gizemli ölümlerle dehşete düştü...Her gün dükkanlarını erkenden açan aile, o sabah komşularının alıştığı gibi sabahın ilk saatlerinde kapılarını açmadı. Yerde güneşin altında bozulmakta olan sütleri fark eden bir komşu, aileyi uyarmak için geldiğinde kapının kilitli olmadığını fark etti ve içeri girdi. Aradan bir dakika bile geçmeden çığlıklar yükseldi ve o mahallede bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Bağ bozumunu kutladılarİlki, 2019 yılında düzenlenen, geleneksel ‘Büyük Efes Bağ Bozumu Festivali’, Swissôtel Büyük Efes’in yemyeşil bahçelerinde EkolFood’un ana sponsorluğuyla ve Gustobar’ın iş birliğiyle konuklarını ağırladı.
İstanbul’da ilk üç markadan biri olmak!Beltur A.Ş. Genel Müdürü Osman Cenk Akın, “Hem İstanbulluları hem de yabancı turistleri heyecanlandıracak yeni imaj ve konseptlerimizle yola devam etmek için çalışıyoruz” dedi
İzmir mutfağı GastroShow’daİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsoru olduğu GastroShow’da, kente has lezzetler ve kent mutfağının zenginlikleri vitrine çıktı.
Las Vegas’ta Türk mönüsüTurquality Projesi kapsamında Las Vegas’taki otel ve restoranların şefleri Türk gıda ürünleriyle mönü hazırlıyor. Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Birol Celep, “Hedefimiz, 2023’te 2 milyar dolar” dedi.
Hijyen dağıtıyorLezzet yolculuğuna başladığı ilk günden bu yana birçok yeni uygulamaya öncülük eden Kırçiçeği Kovid-19 döneminde de konuklarına ‘maske ve mönü’ paketi sunuyor
Kırçiçeği’nin sırrı hijyen ve lezzetKırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, başarılarını sadece lezzete değil, sağlık ve hijyene verdikleri öneme de borçlu olduklarını söyledi, “Bir anne çocuğunun üzerine nasıl titriyorsa, biz de misafirlerimize aynı özeni gösteriyoruz” dedi
Çiğli tesislerine hijyen sertifikasıÇiğli Belediyesi’nin sosyal tesisleri, İzmir Turizm Hijyen Kurulu’nun hijyen ve sağlık açısından yaptığı ilk denetimden tam not aldı, Turuncu Çember Sertifikasını almaya hak kazandı.
Lokantalarda temassız mönü dönemi başladıDenizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, Kovid-19 salgınına karşı işletmelerde QR kodlu mönü ile hizmet vermeye başladıklarını bildirdi.
Çiğli’de engelsiz mönü dönemiÇiğli Belediyesi, 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nde düzenlediği ‘Yerel Yönetimlerde Hak Temelli Engellilik Politikası Çalıştayı’nda dile getirilen talepleri hayata geçirmeye başladı...
‘Lezzetli Yaşam’ serüveniAdana’daki ‘Lezzetli Yaşam’ yolculuğuna İzmir’de devam eden Yaşam Orak, “Yemek yapmak benim en büyük hobimdi. İnsanlara özel mönüler hazırlardım, sonra bunu işe dönüştürdüm. Sırada konsept catering var” dedi
Mönü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.