Ramazan lezzetleriSapa İstanbul, şef Ümit Dere önderliğinde geleneksel Anadolu mutfağından ilham alınarak hazırlanan menü ile hem klasik tatları hem de özgün lezzetleri bir araya getiriyor.
İftar sofralarına tariflerRamazan ayında mutfaklarda tatlı bir telaş vardır. Herkesin aklında, “iftarda ne yesek?” sorusu... Anadolu’nun farklı bölgelerinden derlediğimiz tarifler sofranıza renk katacak.
Aday için kritik tarih 13 ŞubatAltılı Masa liderleri, İYİ Parti’nin ev sahipliğinde 11’inci kez buluştu. 9 saat süren toplantıda liderler, cumhurbaşkanı adayını nasıl belirleyeceklerini konuştu. Kulislerde 13 Şubat’ta SP’de gerçekleşecek toplantıdan sonra adayın açıklanabileceği belirtiliyor.
Haftanın mekanları...SERCAN KISMETDünya ve Akdeniz mutfağıNişantaşı’nın gözde mekanlarından İnno, gece eğlencesiyle olduğu kadar dünya ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetllerini harmanlayıp, sunuyor...
Adana’da lezzetli festivalAdana, sürdürülebilirliğin markalaşmanın ilk şartlarından olduğunu iyi bilen bir şehir; “İlham veren tüm renkleriyle Adana” temasıyla dördüncüsünü düzenlediği lezzet festivalini dijitale taşıyarak bir ilke imza attı
Adana’da lezzetli festivalAdana, sürdürülebilirliğin markalaşmanın ilk şartlarından olduğunu iyi bilen bir şehir; “İlham veren tüm renkleriyle Adana” temasıyla dördüncüsünü düzenlediği lezzet festivalini dijitale taşıyarak bir ilke imza attı
İKİ YILLIK ŞEFLİK YOLUDün gazete eklerinde de bolca okudunuz mutfağın başarılı kadınlarını! Kadın eli değen restoranların bizde de gün geçtikçe artması, sevindirici...
Yeni lezzet durağıCağaloğlu Hamamı ve Lokanta 1741’in işletmecileri Restaurant 24 ile İstanbul’un değerlerine sahip çıkan yeni bir girişime daha imza attı.
Kars lezzetleri İstanbul'a taşınıyorFour Seasons Hotel Sultanahmet, yöresel mutfak etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor ve 22-30 Mart günleri arasında, Kars’ın geleneksel lezzetlerini misafirleri ile buluşturuyor. Konuk şef Nuran Özyılmaz’ın imzasını taşıyan özel tatlar, Seasons Restaurant’ın etkileyici sunumuyla birleşerek, şehrin zengin yemek kültürünü lezzet tutkunlarına sunuyor.
Tiyatro sosyalliği sinemayla yarışıyorBirçok oyun afişi çıktıktan sonra ‘kapalı gişe’ oluyor. Mesela son dönemin en konuşulan yapımlarından ‘Don Kişot’um Ben’...
‘Seyahat Mutfağı’yla lezzetli yolculukBirbirinden farklı tatları buluşturan serpme kahvaltısından Executive Şef Aydın Demir’in spesiyallerini tadabileceğiniz öğle ve akşam yemeklerine gün boyu hizmet veren Feriye Palace, Boğaz’ın keyfini özel lezzetlerle çıkarmak isteyenleri ağırlıyor.
Çocuklar Duymasın 5. yeni bölümde Haluk ile Meltem arasında romantik anlar!Çocuklar Duymasın 5. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın her bölümü heyecanla bekleniyor. Haluk'un Meltem'e yemek hazırlaması, ikili arasında romantik dakikaların yaşanmasını sağlıyor.
Çocuklar Duymasın 5. bölüm fragmanı yayınlandı!Çocuklar Duymasın dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Kanal D'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Meltem'in Haluk'un akşam yemeğini sokak hayvanlarına vermesi ortalığı karıştırdı. Sağanak yağmurda kalması da tuzu biberi oldu. Merak edilen Çocuklar Duymasın dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
Çocuklar Duymasın 4. bölüm fragmanında Haluk'un hayalleri suya düşüyor!Çocuklar Duymasın'ın 4. bölümünün fragmanı yayınlandı. Şiddetli yağış uyarısında bulunan Meltem'i dinlemeyen Haluk şemsiye almayınca sırılsıklam oldu. Romantik bir ortam yaratmak isteyen Meltem ise umduğunu bulamadı.
En yeni en modaSeraf Restaurant’da tadabileceğiniz Anadolu yemekleri arasında yöresel çorbalar, keşkekli kuzu incik, kaburga dolması ve güveç de var. Keşkekli kuzu inciğin fiyatı 32 TL.
Ege sahillerinin en yenileriDeniz, kum, güneş sezonuyla birlikte yeni beach club’lar da birbiri ardına açılmaya başladı. Kimi Ibiza’dan, Mikonos’tan sonra ülkemizde de şube açtı; kimi İstanbul’un ardından tatil beldelerinde de boy göstermeye karar verdi. İşte Bodrum ve Çeşme’de karşımıza çıkan Ege’nin yeni yüzlerinden birkaçı...
Bizans’tan Osmanlı’ya lezzet yolculuğuGeçen hafta, 1917’de Alman İmparatoru Kayser II. Wilhelm’e sunulan menüden Bizans dönemi esintili yemeklere iki ayrı davette tarihin lezzet sayfalarını araladık...
“Resmiyeti kaldırmayı amaçlıyoruz”Beyoğlu Belediyesi’nin açtığı Tünel6’nın mutfağında Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la buluştuk. Başkan bu restoranı açmaktaki amaçlarından birinin halkla aradaki resmiyeti kaldırmak olduğunu söylüyor
Masmavi bir körfez: HisarönüTürkiye’nin en güzel körfezlerinden Hisarönü, pırıl pırıl sularda yüzme hayali kuranları koynuna çağırıyor. Bu eşsiz körfez 4-6 Eylül tarihleri arasında da II. Ege Yat Festivali’ne ev sahipliği yapacak
Kahvenin yeni Norm’uÜçüncü dalga kahve dükkanları dalga dalga yayılırken aralarında ülkemizde bir örneği daha olmayan makinesi ve deneyimli işletmecileriyle Norm “buradayım” diyor