Cumartesi‘Seyahat Mutfağı’yla lezzetli yolculuk

‘Seyahat Mutfağı’yla lezzetli yolculuk

14.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Birbirinden farklı tatları buluşturan serpme kahvaltısından Executive Şef Aydın Demir’in spesiyallerini tadabileceğiniz öğle ve akşam yemeklerine gün boyu hizmet veren Feriye Palace, Boğaz’ın keyfini özel lezzetlerle çıkarmak isteyenleri ağırlıyor.

‘Seyahat Mutfağı’yla lezzetli yolculuk

Birbirinden farklı tatları buluşturan serpme kahvaltısından Executive Şef Aydın Demir’in spesiyallerini tadabileceğiniz öğle ve akşam yemeklerine gün boyu hizmet veren Feriye Palace, Boğaz’ın keyfini özel lezzetlerle çıkarmak isteyenleri ağırlıyor. Bu sezon balık ve tatlı seçeneklerine menüde daha çok yer veriliyor. Ödüllü Şef Aydın Demir’in hazırladığı ve ‘’Seyahat Mutfağı’’ adını verdiği menü geleneksel Türk lezzetlerinden dünya mutfağının önde gelen örneklerine geniş bir yelpaze sunuyor. Fransız usulü Steak Tartar’ın içine kinoa ekleyerek modern dokunuş sağlanıyor. Keşkeki modernize etmek için içerisine damla sakızı ekleniyor. Şarap Soslu Izgara Bonfile, Avokadolu Somon Tartar, Sebzeli Kaya Karides Tempura, Yabani Mantarlı Risotto, Kuzu İncik ve Kıtır Kaplamalı Lagos Balığı en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Vichian Thanom’u transfer eden mekan şefin hazırladığı yeni nesil suşileriyle öne çıkıyor.