22.01.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:
SERCAN KISMET
Kayakseverlerin keyif adresi
Ali&Erkan Ünal Kardeşler’in sahibi olduğu Uludağ Ruby 2543 açıldı. İşletmeciligini Aykut Gündüz’ün yaptığı Ruby 2543’ün mutfağı deneyimli Ali Ateş’e emanet olup, dağ mantarlı rısotto, trüf mantarlı linguine, ızgara somon, steak, kağıtta levrek, ızgara dana lokum ve tavuklu mantarlı caserecce öne çıkıyor.
Kule manzaralı
Galata Kulesi’nin eşsiz manzarasında bulunan Güney Restaurant, bulunduğu tarihi yapısında yarım asırdır lezzet tutkunlarını ağırlıyor. Butik üreticilerden alınan malzemelerle yerel üreticileri de destekleyen mekanda, kuzu incik tandır, bademli İstanbul pilavı ve mevsimine uygun çorbalarıyla Türk mutfağının vazgeçilmeyen lezzetleri yaşatılıyor.
Akdeniz manzarası
Merit Group’un bünyesinde açılan Nima Restaurant&Lounge By Daniel, Kıbrıs’ın en iddialı mekanlarından biri oldu. Mekan, Girne Yat Limanı’nın tarihi atmosferi ve Akdeniz’in muhteşem mavisine bakan manzarasıyla, konukların ilgisini toplamaya devam ediyor.
Ege ve Doğu mutfağı
Alaçatı Kafası Ankara, birbirinden enfes lezzetler ve başarılı mimarların imzasını taşıyan eşsiz bir dekorasyonla hizmet vermeye başladı. İşletmeciliğini Cemil Kumaşçıoğlu’nun yaptığı mekanda, Ege ve Doğu mutfağı ön planda tutuldu.
Kış tatili
Uludağ 1. Bölge’de misafirlerini ağırlayan Lizbonia Hotel, enfes yemekleri, dinlenme alanları, konforlu odaları ve çok daha fazlasıyla misafirlerine unutulmaz bir kış tatili vadediyor. Türk mutfağından yemek seçeneklerinin olduğu açık büfesiyle hizmet veren otel, konuklardan tam not alıyor.
Menüsünü yeniledi
Aila, yeni şefi Kemal Can Yurttaş ile birlikte menüsünü de yeniledi. Menüde, büş peyniri kreması, ananaslı vinegret ve mikro yeşillik ile sunulan pancar ikilemesi, Bozkır tahini, kavrulmuş susam, beyaz çikolata ve fesleğenli dövme köz patlıcan gibi lezzetler yer alıyor.