Karaciğer dostu, bağışıklık güçlendirici! 'Altın sos'a batırıp yiyen hastalık nedir bilmiyorBirçok farklı alternatifle tüketilen karnabaharın içindeki faydalar sağlığa oldukça faydalı. Fırında, tencerede ve daha birçok farklı hazırlama tekniğiyle tadı güzelleşen bu sebzeyi bir de bu şekilde deneyin. Altın sosla birleşen karnabaharı sofralarınızdan eksik etmeyeceksiniz.
Bambaşka tariflerin vazgeçilmezi karnabahar! Binbir şifası var, yiyen hastalık görmüyorAna vatanı Doğu Akdeniz olan karnabahar turp ailesinin düşük kalorili ve sağlıklı üyelerinden biri olarak öne çıkıyor. Fırın, haşlama, etli ve zeytinyağlı olarak sofralara gelen karnabahar son dönemde kızartılarak da tüketiliyor. Peki birçok kişinin kokusuna dahi dayanamadığı, ekim ayında raflarda yerini alan karnabaharın faydaları ve zararları nelerdir?