Son dakika iştah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iştah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iştah haber sayfamızda...
8 ayda 33 kilo verdi, spor bile yapmadı! 'Hayatımda sadece bunu değiştirdim'Spor salonuna gitmeden kilo vermek isteyen sayısız insan olabilir. Sosyal medya hesabında sık sık sağlıklı bir şekilde kilo verme tüyosu paylaşan Tarn Kaur ise spor yapmadan nasıl zayıflayacağınız konusunda ipuçları ve püf noktalar paylaştı. İşte yağları cayır cayır yaktıran yöntem.
Küflü ve yumuşaksa kâbusu yaşatır! İşin aslı başka çıktı: 'Peynir olur, salça olmaz'Neredeyse her yemeğin vazgeçilmezlerinden olan salça, lezzetiyle ve yemeğe verdiği iştah açıcı rengiyle milyonlarca kişinin favori besini. Ancak uzmanlar, çoğunlukla havayla temas ettiği için küflenen salçanın, genel sağlık üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceği konusunda uyarıyor.
Altın talebinde yükseliş eğiliminin sürmesi bekleniyorDünya Altın Konseyi Araştırma Başkanı Juan Carlos Artigas, altın yatırım ve talebinde büyüme eğiliminin devam etmesini beklediklerini belirterek, "Özellikle yatırım tarafında altın piyasası doymuş görünmüyor." dedi.
Burnumuz kaç farklı kokuyu ayırt edebilir?Hiç etrafınızdaki kokuların sayısının bir sınırı olup olmadığını düşündünüz mü? Bir çiçek bahçesindeki taze çiçeklerin kokusu, pişen bir yemeğin iştah açan aroması ya da yağmurdan sonra toprağın kendine özgü kokusu… Burnumuz, mevcut tüm çeşitliliği algılayabilecek kadar yetenekli mi? Bazı bilim insanları, insanların milyonlarca hatta trilyonlarca kokuyu ayırt edebileceğini öne sürüyor. Ancak bu sayı, hala üzerinde araştırmalar yapılan ilginç bir konu.
Altın sarısı rengi, çıtır çıtır lezzeti var! Tek başına doyuracak güçte, çayla iyi gidiyorSabah kahvaltılarında ya da çayın yanında şöyle altın sarısı, çıtır çıtır bir atıştırmalık istemez misiniz? O zaman kaşarlı patates mücver tam da aradığınız tarif. Hem pratik hem besleyici hem de mis gibi kokusuyla iştah açan bu mücver, tek başına dahi doyurucu bir öğün olabilir. İşte kaşarın eriyip patatesle birleştiği bu lezzetin tarifi!
MasterChef'te yeni favori lezzet: Süt böreği! Hamuru yumuşacık, iştah kabartan tarifMasterChef izleyicileri arasında ilgi uyandıran 'süt böreği' hem tadıyla hem de yapılış aşamalarıyla merak uyandırıyor. Yumuşacık hamuru, tereyağı kokusu ve süt şerbetiyle buluşan bu börek, diğer börek tariflerinden oldukça farklı bir yapıya sahip. İşte sizi adım adım bu benzersiz lezzete götürecek tarif.
'Enflasyonda yavaşlama devam edecek'Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon ve fiyat artışlarında yavaşlamanın devam edeceğini belirterek, "Bu konuda kararlıyız, programı uygulayacağız, sonuç veriyor ve enflasyonu düşüreceğiz" dedi.
Güllü'ye 46 kilo verdiren yöntem! Tohumları iştahı kapatıyormuş: 'Her gün yedim'Arabesk müziğin bilinen isimlerinden Güllü'nün neredeyse tığ gibi incelmesi birçok kişinin ilgisini çekti. Özellikle Güllü'nün sıkı takipçileri, tam 46 kilo vermesinin ardındaki sırrı merak etti. Bağırsakları çalıştıran ve kilo verme sürecine destek olan bu bitki Güllü'nün diyet sürecindeki en büyük destekmiş. İşte sırrı.
İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyorİçerisinde elmasından armuduna, mandalinasından portakalına çeşit çeşit meyve olan, bir meyve tabağı muhakkak hazırlamışsınızdır. İlk başta her şey sorunsuz gözükür, ancak kısa bir süre sonra dilimlenmiş olan elmaların parlak beyaz iç kısımlarının kahverengiye döndüğünü fark edersiniz. Bu durum aslında elmaların hava ile temas ettiğinde yaşadığı doğal bir süreç olan oksidasyondan kaynaklanır. Bu renk değişikliği zararsız olsa da elma dilimlerinin taze ve iştah açıcı görünmesini isteyenler için can sıkıcı olabilir. Neyse ki, bu kararmayı önlemek için birkaç basit ve etkili yöntem mevcut.
Usta şeflerin başucu tarifi: Simidi pastaneden, fırından almaya son! Çıtır çıtır dağılıyorSabah kahvaltılarının vazgeçilmezi, mis gibi kokusuyla iştah açan çıtır çıtır simit, usta şeflerin tarif defterlerinden sofralarınıza geliyor. Simidi pastaneden almanıza artık gerek yok, çünkü evde kendi simitinizi yapmanın ne kadar kolay olduğunu görünce şaşıracaksınız. Hem de sokak simitlerinin lezzetini evde yakalayabilirsiniz. Çıtır dış yüzeyi ve yumuşacık iç dokusuyla bu simit tarifi, kahvaltı sofralarınızın yıldızı olacak.
MASTERCHEF PORTAKALLI ÖRDEK TARİFİ | İştah kabartan portakallı ördek nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?MasterChef'te en son ekranlara gelen bölümde izleyenler ekranlara kilitlendi. MasterChef 2024 ana kadronun dokunulmazlık oyunu için haftanın ilk takım yarışı gerçekleşti. Yarışmacılardan portakallı ördek yapılması istendi. Yarışmanın tutkunları ise şimdiden "portakallı ördek nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte portakallı ördek tarifi…
Yemekte direten çocuk tabağını silip süpürecek! Kabuğunu balla karıştırın, iştahı kabartıyorSoğuk kış günlerinde sobada ya da fırında pişirilip keyifle yenen kestane, yalnızca lezzetiyle değil, sağlığa olan sayısız faydalarıyla da öne çıkıyor. Kalp sağlığından sindirim sistemine, enerjiden cilt bakımına kadar birçok alanda olumlu etkileri olan bu besin, aslında sadece içiyle değil, kabuklarıyla da oldukça faydalı. Genellikle tüketildikten sonra çöpe atılan kestane kabukları, doğru yöntemlerle kullanıldığında şaşırtıcı sağlık ve güzellik faydaları sunuyor. İşte kestane kabuğunun doğru tüketimi ve sağladığı mucizevi yararlar.
MASTERCHEF KÜNEFE TARİFİ | İştah kabartan künefe nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?MasterChef'te en son ekranlara gelen bölümde izleyenler ekranlara kilitlendi. MasterChef 2024 ana kadronun dokunulmazlık oyunu için haftanın ilk yarışı gerçekleşti. Yarışmacılardan geleneksel yemeklerimizden olan künefe yapılması istendi. Yarışmanın tutkunları ise şimdiden "künefe nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte künefe tarifi…
MASTERCHEF YAĞLAMA TARİFİ | İştah kabartan Kayseri yağlaması nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?MasterChef'te en son ekranlara gelen bölümde izleyenler ekranlara kilitlendi. MasterChef 2024 ana kadronun kaptanlık oyunu için haftanın ilk yarışı gerçekleşti. Yarışmacılardan geleneksel yemeklerimizden olan yağlama yapılması istendi. Yarışmanın tutkunları ise şimdiden "yağlama nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?" sorusunu araştırmaya başladı. İşte yağlama tarifi…
Çocuklar neden yemek seçer? Düzenli olarak sofraya koyun, aşırısı tehlikeliBüyüme çağındaki bazı çocuklar tükettiği yiyeceklerde hiç sorun yaşamazken, bazıları her yemeği seçerek yiyebiliyor. Yemek seçme alışkanlığı çok küçük yaştan ergenliğe kadar süren bir özellik olabilir. İngiltere'de yapılan bir araştırma, çocukların neden yemek seçtiğine dair bilinmeyen soruları yanıtlar nitelikte. İşte detaylar.
Ameliyatsız tam 30 kilo verdi! Ata Demirer'in zayıflama sırrı, her gün tüketiyormuşKilo verme sürecine adım atmak, alışkanlık haline gelen pek çok zararlı besini de bırakmak anlamına gelir. 30 kilo veren ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer'in son hali, görenleri çok şaşırttı. Zayıflama sırrı ortaya çıkan Ata Demirer bakın hangi besinleri her gün tüketiyordu. İşte detaylar.
Halil Ergün'ü inanılmaz değiştiren zayıflama yöntemi! Bu terapiyle tam 45 kilo verdi'Yaprak Dökümü' dizisindeki Ali Rıza karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Halil Ergün, birçok kişi tarafından verdiği kilolarla konuşuluyor. 45 kilo veren oyuncu, inanılmaz bir değişim yaşadı. Zayıflama tüyosu ise herkesin dikkatini çeken bir terapi çeşidiydi: Meridyen terapisi. Peki, bu yöntem nasıl işliyor? İşte detaylar.
Çocukların televizyon karşısında yemek yemesi doğru mu? 'Riski artırıyor'Günümüzde birçok çocuk ekran başında uzun vakitler geçirebiliyor. Alışkanlık haline gelen bu durumda en çok ebeveynler örnek alınıyor. Özellikle yemek yerken ekran karşısında durmaları ise uzmanların uyardığı durumlardan biri. İşte nedeni.
Böyle kızartınca gram yağ çekmiyor, suyu içinde kalıyor! Puf puf kabaran köftelerin sırrıSofralarımızdan eksik olmayan son derece pratik yiyeceklerden biri de köftedir. Mis gibi kokusuyla iştah açan köfte, pişirme sırasında fazla yağ çekebilir. Bu durumda hazırladığınız köfteler daha sulu bir halde olabilir. Yağ çekmesini önlemek için bu püf noktaları göz ardı etmeyin.
1 yılda 63 kilo verdi, zayıflama sırrı bakın neymiş! 'Soframdan eksik etmiyorum'Çocuklarıyla konuştuğunda bile nefes nefese kalan Amy Keane, en kilolu halinden kurtulmanın bir yolunu bulduğunu belirtti. Düğün günü için iyi bir görünüm istediğini söyleyen Amy, bir yıl içerisinde 63 kilo verdi. 129 kilo olmaktan utandığını belirten kadın, 2 besini zayıflama sürecinden eksik etmediğini vurguladı. İşte detaylar.
Masterchef'te iştah kabartan tarif! Kuru fasulyeyi bir de böyle pişirin, sırrı küp şekermişKuru fasulye-pilav ikilisi, Türk sofralarının vazgeçilmez lezzetlerindendir. Masterchef programındaki bu yemekler izleyenlerin iştahını bir hayli kabarttı. Peki, lezzetli bir kuru fasulye hazırlamak için basit bir tüyo olduğunu söylesek? İçinde sadece 1 tane eklemeniz yeterli.
İştah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.