40 yıllık balıkçıdan hamsi tüyosu! Yumurtayla mı yoksa unla mı daha çıtır olur?Kışın en çok sevilen balık çeşidi hamsidir. Buğulama, tavada kızartma veya fırında yapılan hamsi, insanların damak zevkine göre şekilleniyor. Balık seven pek çok kişi hamsi pişirirken yumurta kullanılması gerektiğini söylüyor. Bazılarına göre ise un kullanarak pişirmek balığı daha lezzetli yapıyor. İşte hamsi pişirmenin püf noktaları.
Hamsi en iyi airfryer'da pişiyor! Yağa boğmaya gerek yok, 10 dakikada çıtır çıtır olacakSevilen balıklar arasında yer alan hamsi, Karadeniz mutfağının vazgeçilmez yiyeceklerinden biridir. Ancak pek çok kişi hamsiyi geleneksel yöntemlerle, bol yağ kullanarak pişirir. İşte tam da bu noktada airfryer devreye girer. Son zamanların en popüler mutfak aleti airfryer, hem sağlıklı hem de lezzetli bir hamsi tüketmenizi sağlayacak.