Günün iftar menüsü: 1. günRamazan'ın ilk iftar menüsünde birbirinden lezzetli tarifleri sizinle paylaşıyoruz. Günün iftar menüsü 1. gün için süzme mercimek çorbası, ana yemek olarak etli çentik kebabı ve tatlı olarak incir uyutmasına yer verdik. İşte 1. gün iftar menüsü ve yapım aşamaları...
Onsuz asla diyenlereDışarı çıktığınızda ardınızda hüzünle bakan bir çift göze kapıyı kapatmak her zaman zordur. Bunu yapmak istemeyenler için hayvanlarıyla birlikte gidebilecekleri mekânlara göz attık.
Günün iftar menüsü: 18. günRamazan ayının bitmesine az kala hala iftar menüsünde ne yapacağınızı bilmiyorsanız, sizin için gününe özel tarifler paylaşmaya devam ediyoruz. İşte 18. gün iftar menüsü...
Lokum kıvamında bir patates yemeği tarifiPatates; bol bir nişasta oranına sahip, B ve C vitamin deposu olan, Türk mutfağında çok sık kullanımı olan bir sebzedir. Patates Türkiye’de çokça yetiştirilen ve çok çeşitleri bulunan bir sebzedir.
İstanbul'un modern meyhaneleriİstanbul'un gece hayatında yeni bir sayfa açıldı: Modern meyhaneler. Bu mekanlarda erkek erkeğe rakı tokuşturanlar değil, cemiyet hayatının ünlü simaları görülüyor
Almana kebap Ruslara balıkAlmanlar ve Amerikalılar Türkiye'ye gelirken yemek alışkanlıklarını evde bırakıyor. İngilizlerin favorisi sebzeli kuşbaşı. Çinli ve Japonlar ise suşiden vazgeçmiyor
Açıkhavaya yıldız yağacakPark Şamdanda büyük yenilikler, Esentepenin Carettası, Bebekde Kalua ayrıcalığı, Bağdat Caddesinde Kazan, son kitaplar ve CDler...
Sellam'da bu akşam müthiş alem varMori Sushi, Coşkun Sabah Anchor'da, Mustafa'nın yeni imajı, Akbank Oda Orkestrası Anadolu turnesinde, SunDay, Unutulmaz Titanlar, Mogli, La Pelle, Petek Dinçöz oyunculuğa soyunuyor
Ramazanın lezzet sultanlığı başladıRamazan geldi. Canınız da şöyle Ramazan usulü bir pide, Beykoz kebabı ya da güllaç istedi. "Nereye gideceğiz?" diye düşünüyorsanız, işte size bol seçenekli bir Ramazan rehberi...