Uefa Avrupa Ligi

Uefa Avrupa Ligi

Son dakika UEFA Avrupa Ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UEFA Avrupa Ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UEFA Avrupa Ligi haber sayfamızda...

Uefa Avrupa Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.967 uefa avrupa ligi haberi bulunmuştur.
Senad Ok, Fenerbahçe'nin Medina transferindeki rakamlarını açıkladı!
Senad Ok, Fenerbahçe'nin Medina transferindeki rakamlarını açıkladı!Milliyet Gazetesi Muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'deki son durumlar hakkında bilgiler verdi. İşte takımın son durumu ve konuşulan transferler...
7.09.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta kabus gibi fikstür! Tam 8 deplasman
Beşiktaş'ta kabus gibi fikstür! Tam 8 deplasmanBeşiktaş'ın sezon fikstüründe büyük bir şanssızlık yaşandı. Şubata kadar oynanacak Avrupa'da oynanacak maçların ardından yapılacak maçlar dikkat çekti.
7.09.2024Beşiktaş
Galatasaray'dan Süper Lig'e özel transfer!
Galatasaray'dan Süper Lig'e özel transfer!Osimhen’i UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dahil eden Galatasaray, Süper Lig’de üst üste üçüncü şampiyonluk için çalışmalarını sürdürecek. Rabiot ve Goretzka’da hedefe ulaşamayan sarı-kırmızılılar, 13 Eylül’e kadar orta saha ve kanatlara takviyeler yapmayı planlıyor.
6.09.2024Galatasaray
Fenerbahçe'den Cristian Medina transferi için yeni plan!
Fenerbahçe'den Cristian Medina transferi için yeni plan!Fenerbahçe’de Genel Sekreter Burak Kızılhan önceki gün kadroyu oluşturduklarını belirtti, böylece Teknik Direktör Jose Mourinho’nun kadroda görmek istediği isimler arasında olan Medina’da mutlu sona ulaşılamadı.
6.09.2024Fenerbahçe
Benfica'da yeni teknik direktör Bruno Lage oldu!
Benfica'da yeni teknik direktör Bruno Lage oldu!Portekiz temsilcisi Benfica'da teknik direktörlük görevi için Bruno Lage ile anlaşma sağlandı.
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 2 yeni transfer yok
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! 2 yeni transfer yokFenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde kullanacağı kadroyu belirledi. Listede iki yeni transfer yer almadı...
5.09.2024Fenerbahçe
Galatasaray'ın Avrupa Ligi kadrosu açıklandı! 4 isim listeye eklenmedi
Galatasaray'ın Avrupa Ligi kadrosu açıklandı! 4 isim listeye eklenmediGalatasaray, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı. İşte listeye eklenmeyen 4 oyuncu...
5.09.2024Galatasaray
Fenerbahçe'nin Medina transferinde tarih krizi! Dev bonservis talebi
Fenerbahçe'nin Medina transferinde tarih krizi! Dev bonservis talebiFenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun da çok istediği yıldız futbolcuyu almak için elinden geleni yaparken, Boca Juniors’un Medina’yı aralık ayında bırakma kararı almasıyla her şeyin çıkmaza girdiği öğrenildi.
5.09.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! Aboubakar ve Amartey kararı
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu! Aboubakar ve Amartey kararıUEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ın kadrosu belli oldu. 3 yıldız kadroda yer almadı. İşte detaylar...
4.09.2024Beşiktaş
Fenerbahçe'den transfer açıklaması! 'UEFA kadrosu tamamlandı'
Fenerbahçe'den transfer açıklaması! 'UEFA kadrosu tamamlandı'Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, transfer çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.
4.09.2024Fenerbahçe
Avrupa Ligi maçları ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? 2024-2025 UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray maç fikstürü
Avrupa Ligi maçları ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak? 2024-2025 UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray maç fikstürüUEFA Avrupa Ligi maç fikstürü belli oldu. Geçtiğimiz günlerde UEFA Avrupa Ligi kura çekimi gerçekleştirildi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Temsilcilerimizin kritik karşılaşmaları beklenirken gözler "UEFA Avrupa Ligi maçları ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanacak?" sorularına çevrildi. İşte, İşte 2024-2025 Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi maç takvimi...
4.09.2024Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Maccabi maçı için açıklama! 'Gerekirse UEFA başvurusu yaparız'
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Maccabi maçı için açıklama! 'Gerekirse UEFA başvurusu yaparız' Beşiktaş ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
3.09.2024Beşiktaş
En çok kazandıran spor hissesi belli oldu
En çok kazandıran spor hissesi belli olduBorsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yüzde 23,4 yükselen Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, ağustos ayında yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu.
3.09.2024Uzmanpara
Galatasaray'dan transferde Victor Osimhen bombası! 3-5-2'ye dönüş
Galatasaray'dan transferde Victor Osimhen bombası! 3-5-2'ye dönüşGalatasaray, Napoli’de kadro dışı bırakılan Victor Osimhen ile anlaştı. Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcuyu, 11 milyon euroluk yıllık ücreti karşılığında sarı-kırmızılılara gelmeye ikna etti. Osimhen'in gelişiyle Okan Buruk sistemde değişikliğe gidiyor.
3.09.2024Galatasaray
Van Bronckhorst: ‘Süper başladık mutlu bitirelim’
Van Bronckhorst: ‘Süper başladık mutlu bitirelim’Beşiktaş’ın hocası Van Bronckhorst, Sivasspor maçından galibiyet beklediğini ifade etti, “Yeni sezona Süper Kupa’yı kazanarak başlamıştık, aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Sezonun ilk bölümünü Sivas karşılaşmasıyla noktalayacağız. Milli araya mutlu girmek için evimizde oynayacağımız bu maçı da kazanmalıyız” dedi
1.09.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Maccabi açıklaması: 'Pabuç bırakmayacağız'
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Maccabi açıklaması: 'Pabuç bırakmayacağız'Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail takımı Tel Aviv eşleşmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Yücel Aboubakar sorusuna yanıt verdi.
31.08.2024Beşiktaş
İşte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi fikstürü!
İşte Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi fikstürü!UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın fikstürü belli oldu.
31.08.2024Fenerbahçe
Dusan Tadic: Önemli bir galibiyet aldık
Dusan Tadic: Önemli bir galibiyet aldıkFenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic, “Önemli bir galibiyet aldık. Taraftarlarımıza da vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
31.08.2024Futbol
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ülke puanı aşkına! Hesaplaşma vakti
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ülke puanı aşkına! Hesaplaşma vakti Klasik grup formatı yerine 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile ilk kez bu kupada üç takımla temsil edilen Türkiye açısından toplanacak puanlar ülke sıralaması için de önem arz edecek
31.08.2024Fenerbahçe
Galatasaray’da Mario Hermoso transferi taşları yerinden oynattı! İşte Okan Buruk'un planı
Galatasaray’da Mario Hermoso transferi taşları yerinden oynattı! İşte Okan Buruk'un planıGalatasaray’ın anlaşma sağladığı Mario Hermoso için Teknik Direktör Okan Buruk'un planı belli oldu. Öte yandan yıldız ismin sözleşmesi ve ücreti ortaya çıktı.
31.08.2024Galatasaray
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Mahmut Bozteke'den altın madalya! Gamze Gürdal ve Fatih Çelik'ten gümüş madalya
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Mahmut Bozteke'den altın madalya! Gamze Gürdal ve Fatih Çelik'ten gümüş madalyaParis 2024 Paralimpik Oyunları'nda para taekwondocumuz Mahmut Bozteke, K44 63kg finalinde Moğolistan'dan Ganbatyn Bolor-Erdene'yi altın rauntta mağlup etti ve altın madalyanın sahibi oldu. Diğer milli sporcumuz Gamze Gürdal ve Fatih Çelik gümüş madalyanın sahibi oldu.
30.08.2024Diğer
UEFA AVRUPA LİGİ KURALARI ÇEKİLDİ! 📢 Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu! İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimiz...
UEFA AVRUPA LİGİ KURALARI ÇEKİLDİ! 📢 Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu! İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimiz...Bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan üç temsilcimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın mücadele edeceği rakipler yapılan kura çekiminin ardından belli oldu. 36 takımın yer aldığı lig aşamasında takımlar başarı sıralamalarına göre torbalara ayrıldı. Her torbadan iki takımla mücadele edecek olan temsilcilerimize ilk torbadan zorlu rakipler çıktı. Fenerbahçe kuraya ikinci, Galatasaray üçüncü, Beşiktaş ise 4. torbadan girdi. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri...
30.08.2024Bilgi Rehberi
Galatasaray'da Okan Buruk'a pankartlı destek!
Galatasaray'da Okan Buruk'a pankartlı destek!Süper Lig'in 4. haftasında yarın Adana Demirspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'a pankartlı destek geldi.
30.08.2024Galatasaray
AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ EŞLEŞMELERİ: UEFA Avrupa Ligi kura sonuçları ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu!
AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ EŞLEŞMELERİ: UEFA Avrupa Ligi kura sonuçları ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu!UEFA Avrupa Ligi kura çekimi bugün canlı yayında gerçekleştirildi. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük ikinci organizasyonun yeni formatı bu sene başlayacak. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi'nde boy gösterecek. Bu kapsamda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu. İşte, 2024-2025 UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonuçları ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri
30.08.2024Bilgi Rehberi
AVRUPA LİGİ MAÇ TAKVİMİ 2024-25: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 1. hafta maçları ne zaman, rakipleri kimler?
AVRUPA LİGİ MAÇ TAKVİMİ 2024-25: Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş 1. hafta maçları ne zaman, rakipleri kimler?UEFA Avrupa Ligi kura çekimi gerçekleşti ve grup aşamasında mücadele edecek takımların rakipleri de belli oldu. Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri de kesinleşti. UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 yılı maç takvimi spor severlerin gündeminde. Peki, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe 1. hafta maçları ne zaman?
30.08.2024Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Avrupa Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.