FenerbahçeFenerbahçe'den transfer açıklaması! 'UEFA kadrosu tamamlandı'

Fenerbahçe'den transfer açıklaması! 'UEFA kadrosu tamamlandı'

04.09.2024 - 18:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, transfer çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

Fenerbahçeden transfer açıklaması UEFA kadrosu tamamlandı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, sarı-lacivertli ekibin transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

UEFA KADROSU TAMAMLANDI 

UEFA kadrosunun tamamlandığını belirten Kızılhan, transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Ayrıca potansiyeli olan genç oyuncu girişimlerinin de olduğunu vurguladı. 

Burak Çağlan Kızılhan'ın açıklaması şu şekilde:

Bugün itibariyle, sezon başında belirlediğimiz yol haritamız kapsamında, Futbol Takımımıza gereken takviyeleri en doğru hamlelerle gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Futbol Takımımızın UEFA kadrosunu da tüm bu çalışmalar doğrultusunda tamamlamış bulunuyoruz.

Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’nun öncülüğünde, taraftarımızın eşsiz destekleri ile emin adımlarla hedeflerine yürüyecek kimliğe sahiptir.

Fenerbahçe’nin doğası ve hedefleri gereği transfer çalışmalarımız ve potansiyel transfer adımlarımız ise durmaksızın devam etmektedir.

Haberin Devamı

Takımımızın hedefleri yolunda kadromuzu daha da derinleştirip kadro değerimizi yükseltecek alternatif oyuncu girişimlerimiz sürmekle birlikte; Futbol Takımımızın kısa, orta vadeli yapılanması çerçevesinde potansiyeli olan genç oyuncu girişimlerimizin de olduğunu vurgulamak istiyorum.

Büyük taraftarımızın her zaman olduğu gibi sonsuz destekleriyle Teknik Direktörümüz Mourinho ve armamız için mücadele eden Futbol Takımımızın yanlarında olacağını biliyoruz.

Yazarlar