GalatasarayGalatasaray’da Mario Hermoso transferi taşları yerinden oynattı! İşte Okan Buruk'un planı

Galatasaray’da Mario Hermoso transferi taşları yerinden oynattı! İşte Okan Buruk'un planı

31.08.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Mario Hermoso için Teknik Direktör Okan Buruk'un planı belli oldu. Öte yandan yıldız ismin sözleşmesi ve ücreti ortaya çıktı.

Galatasaray’da Mario Hermoso transferi taşları yerinden oynattı İşte Okan Burukun planı

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Mario Hermoso, Teknik Direktör Okan Buruk’un elini çok güçlendirecek.

Haberin Devamı

Esas pozisyonu stoper olan 29 yaşındaki futbolcunun, ihtiyaç halinde orta alanda kullanılabileceği ifade edildi. Buruk’un, güçlü fiziği ve oyun zekasıyla dikkat çeken İspanyol futbolcuyu 6 numara pozisyonuna kaydırıp, böylece orta alanda Torreira ile iyi bir ikili olacağını düşündüğü belirtildi.

İŞTE ÖDENECEK ÜCRET

Bu şablonla beraber Gabriel Sara’nın da daha etkin olabileceği planlanırken, onun da 10 numara mevkisinde değerlendirileceği vurgulandı. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren ve bonservis ödenmeden transfer edilen yıldız futbolcuya yıllık 5.3 milyon euro ödenecek. Galatasaray, Hermoso ile 3 senelik anlaşmaya vardı.

SOLUN PATRONU JAKOBS
Derrick Köhn’ü Werder Bremen’e kiralayan sarı-kırmızılılar, sol bekteki sorunu ise Monaco’nun 25 yaşındaki futbolcusu Ismail Jakobs ile çözdü. Cim-Bom, Senegalli futbolcu için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Oyuncunun zorunlu satın alma opsiyonu ise 8 milyon euro olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Mario Hermoso transferi taşları yerinden oynattı İşte Okan Burukun planı

ZAHA VE KÖHN GİTTİ
Cim-Bom'dan Lyon’a kiralanan Zaha ile Werder Bremen’e kiralanan Köhn dün İstanbul’dan ayrıldı.

Zaha, ailesiyle beraber Lyon’a uçarken, bu sezonki ücretinin Galatasaray ile Lyon arasında yarı yarıya verileceği belirtildi. Sözleşmede opsiyon maddesinin bulunmadığı kaydedildi.

Bremen’e dün sabah gidip sağlık kontrolünden geçen Köhn için Galatasaray’ın bir bedel almayacağı ancak ücretinin tamamının Alman kulübü tarafından karşılanacağı belirtildi.

Galatasaray’da yönetim, Oliveira ile Dubois’in sözleşmelerini ise feshetme kararı aldı.

 SARA’YA ÖZEL İZİN
Galatasaray’da Gabriel Sara bugün takımdaki yerini alamayacak. Sara izin alarak İngiltere’ye gitti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Gabriel Sara ve eşi Maria Clara Montemor’un İngiltere’de bir kız çocuğu dünyaya geldi. Çifti tebrik eder, yeni doğan kızları Nala’ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz” denildi.

Yazarlar