İsrail

İsrail

Son dakika İsrail haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsrail gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsrail haber sayfamızda...

İsrail

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48.607 israil haberi bulunmuştur.
81. Uluslararası Venedik Film Festivali sona erdi! Ödül gecesine Gazze damgası
81. Uluslararası Venedik Film Festivali sona erdi! Ödül gecesine Gazze damgasıİtalya'da bu yıl 81'incisi düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'nde büyük ödül "Altın Aslan"ı, İspanyol rejisör Pedro Almodovar'ın yönettiği "The Room Next Door" filmi kazandı.
7.09.2024Cadde
Ömer Çelik'ten teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama: Kasıt mı, ihmal mi tespit edilecek
Ömer Çelik'ten teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama: Kasıt mı, ihmal mi tespit edilecekAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çelik, teğmenlerin yeminiyle ilgili de, "Büyük çoğunluğu itibariyle böyle bir mezuniyet töreninden sonra topyekün suçlamaya gitmek, çirkin ifadeler kullanmak doğru değil. Demokratik mekanizmalar işliyor şu anda. Kasıt, ihmal, disiplinsizlik bu bağlamda incelenecek ve gereği yapılacak. Ben siyaset tarafında durduğum için. Soruşturmanın sonucunu görelim." dedi.
7.09.2024Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş’tan, İsrail askerlerince öldürülen Eygi'nin annesine taziye telefonu
Meclis Başkanı Kurtulmuş’tan, İsrail askerlerince öldürülen Eygi'nin annesine taziye telefonuTBMM Başkanı Kurtulmuş’tan, İsrail askerlerince öldürülen Eygi'nin annesi Rabia Birden Eygi ile telefonda görüştü.
7.09.2024Gündem
Dışişleri'nden İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadır
Dışişleri'nden İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadırDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın skandal paylaşımına tepki gösterdi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır." ifadeleri yer aldı.
7.09.2024Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eygi'nin annesine taziye telefonu
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eygi'nin annesine taziye telefonuCumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin annesi Rabia Birden Eygi ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
7.09.2024Gündem
Teğmenlerin kılıçlı yemini! Erdoğan: Kendini bilmezler temizlenecek
Teğmenlerin kılıçlı yemini! Erdoğan: Kendini bilmezler temizlenecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni’ndeki teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.09.2024Gündem
İsrailli faşist bakana kum attı, hapishaneye gönderildi
İsrailli faşist bakana kum attı, hapishaneye gönderildiİsrail’de faşist Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir’e sahilde eline aldığıkumu atan 27 yaşındaki kadın gözaltına alınarak hapishaneye gönderildi.
7.09.2024Dünya
Ezgi'nin katledilmesi dünyayı ayağa kaldırdı! Otopsi raporu kanıtladı, tepkiler çığ gibi
Ezgi'nin katledilmesi dünyayı ayağa kaldırdı! Otopsi raporu kanıtladı, tepkiler çığ gibiAlman gazetesi İsrail'i 'tüketmeyi' hedefleyen gizli belgeyi yazdı. Haaretz gazetesi İsrail hapishanesindeki sadist işkencenin görüntülerini sızdırdı. İsrail askerleri Türk asıllı insan hakları aktivisti Ayşenur Ezgi Eygi'yi katletti. Eygi'nin öldürülmesi sonrası tepkiler çığ gibi geldi.
7.09.2024Dünya
Gazze'de can kaydı 41 bine dayandı
Gazze'de can kaydı 41 bine dayandıİsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırılarında son 48 saatte 61 kişinin hayatını kaybetmesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı en az 40 bin 939’a, yaralıların sayısı ise 94 bin 616’ya yükseldi.
7.09.2024Dünya
Son dakika: Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde depremAFAD'dan yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
7.09.2024Gündem
Türk asıllı aktivist Batı Şeria’da öldürüldü
Türk asıllı aktivist Batı Şeria’da öldürüldüBatı Şeria’da yerleşim yerlerinin genişletilmesine karşı düzenlenen protestoya katılan Türk asıllı ABD vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi, İsrail askerleri tarafından gerçek mermi ile başından vurulması sonucu hayatını kaybetti.
7.09.2024Dünya
Seçim satrancı
Seçim satrancıBaşkanlık seçimleri öncesi ABD ile Rusya arasında “müdahale” tartışması yaşanıyor. Amerikan yönetimi, Moskova’nın tutumunda oldukça rahatsız.
7.09.2024Dünya
Başarısız bir reklam kampanyasından hangi dersler çıkarılır?
Başarısız bir reklam kampanyasından hangi dersler çıkarılır?Küresel pazarda faaliyet gösteren küresel markalar, her türlü sosyal ve politik duruma karşı hassas bir denge gözetmek zorundalar. Şirketler iletişim ve kampanya stratejilerinde çok dikkatli olmalılar. Kültürel ve tarihi duyarlılıkları göz önünde bulundurmalılar...
Ayşenur Ezgi Eygi kendini Filistin'e desteğe adamıştı... 'Olumlu bir etki yaratma tutkusuyla hareket ediyorum'
Ayşenur Ezgi Eygi kendini Filistin'e desteğe adamıştı... 'Olumlu bir etki yaratma tutkusuyla hareket ediyorum'Washington Üniversitesinde hem psikoloji hem de Orta Doğu Dilleri'nde çift dal yapan Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, İsrail'in işgaline karşı Filistin'e destek vermek için gittiği Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürüldü.
6.09.2024Gündem
Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu! Bolu Dağı Tüneli açılıyor
Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu! Bolu Dağı Tüneli açılıyorAnadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde Bolu Dağı Tüneli’nin portallarının 67 metre uzatılması çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Planlanan süreden 12 gün önce yolun açılacağını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bolu Dağı Tüneli’ni yarın açıyoruz” ifadelerini kullandı.
6.09.2024Ekonomi
Belçika, İsrail karşısında 3 golle kazandı!
Belçika, İsrail karşısında 3 golle kazandı!Belçika, UEFA Uluslar Ligi A Ligi 2. Grup'un ilk maçında İsrail'i 3-1 mağlup etti.
ABD Başkanı Biden'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması! 'Ekibimle telefondaydım'
ABD Başkanı Biden'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması! 'Ekibimle telefondaydım'ABD Başkanı Joe Biden, Türk-Amerikan vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesine ilişkin ekibiyle görüştüğünü, ancak şu anda elinde henüz yeterince bilgi olmadığını açıkladı.
6.09.2024Dünya
Bakan Kurum: İstanbul Boğazı'nda resmen çevre katliamı yaşanıyor
Bakan Kurum: İstanbul Boğazı'nda resmen çevre katliamı yaşanıyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Vaniköy'de yıkım tamamlandı. İstanbul Boğazı'nda resmen bir çevre katliamı yaşandı." dedi. Bakan Kurum iklim kanunu çıkacağını bildirdi.
6.09.2024Gündem
Bakan Tunç'tan Eygi'nin İsrail tarafından öldürülmesine tepki
Bakan Tunç'tan Eygi'nin İsrail tarafından öldürülmesine tepkiAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, sivil aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesine tepki gösterdi.
6.09.2024Gündem
İzmir'de ABD askerlerine saldırıda yeni gelişme! 10 kişi serbest bırakıldı
İzmir'de ABD askerlerine saldırıda yeni gelişme! 10 kişi serbest bırakıldıİzmir'de, ABD vatandaşı sivil giyimli 2 askeri personele yönelik fiziki saldırıya ilişkin tutuklanan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi 10 kişi serbest bırakıldı.
6.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Eygi'nin öldürülmesine tepki
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Eygi'nin öldürülmesine tepkiCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sivil aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesine tepki gösterdi.
6.09.2024Galeri
Golbol Kadın Milli Takımı, altın madalyayı Gazze'deki şehitlere armağan etti!
Golbol Kadın Milli Takımı, altın madalyayı Gazze'deki şehitlere armağan etti!Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan ve finalde İsrail'i mağlup eden Golbol Kadın Milli Takımı, yurda döndü.
6.09.2024Diğer
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yokturTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesine ilişkin, "Bu, zulüm ve barbarlığın zirvesidir. Zalimleri lanetliyoruz." ifadesini kullandı.
6.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail'in Batı Şeria'daki işgal karşıtı sivil bir protestoya karşı yaptığı barbarca müdahaleyi lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımız Ayşenur Ezgi Eygi'ye Allah'tan rahmet niyaz ediyorum” dedi. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
6.09.2024Gündem
Büyükçekmece Belediyesindeki rüşvet davasında ara karar belli oldu
Büyükçekmece Belediyesindeki rüşvet davasında ara karar belli olduBüyükçekmece'de yaklaşık 8 milyar 630 milyon lira değerindeki 144 villanın sahte rapor ve rüşvetle inşa edildiği iddiasına ilişkin Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak'ın da aralarında bulunduğu 23 sanığın yargılanmasına devam edildi.
6.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsrail ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.