GündemYAYINLANDI! Sefirin Kızı 6. yeni bölüm fragmanı! Sancar hesap soracak

YAYINLANDI! Sefirin Kızı 6. yeni bölüm fragmanı! Sancar hesap soracak

21.01.2020 - 12:51 | Son Güncellenme:

Sefirin Kızı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. STAR TV2nin ilgiyle takip edilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümünde Sancar, Nare'ye saldıranların hesabını sormak için kolları sıvıyor. Peki Sancar ve Gediz işlediği suçtan dolayı hapse girecek mi? İşte Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm fragmanı...

YAYINLANDI Sefirin Kızı 6. yeni bölüm fragmanı Sancar hesap soracak

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sefirin Kızı yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta yayınlanan bölümün ardından yeni bölüm fragmanını yayınlayan Sefirin Kızı, 6. yeni bölüm fragmanını da yayınladı mı? Nare'nin babası Büyükelçi, Sancar ve Gediz'in geçmişte işlediği suç üzerinden şikayette bulundu ve ortalık karıştı. Ortaklığını ve dostluğunu bitiren Sancar ve Gediz, ortak suçtan hapse mi girecek? Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak? Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

SEFİRİN KIZI 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadıcına “ne ölüne ne ölüme” diyen Sancar, Gediz’i ölmüş kabul eder ve sefirin kızından sonra sadıcı için de kalbinde bir mezar kazıp acısını derinlerine gömer. Gediz ise gerçekle karşılaşınca dağılır. Sadıcı, kader ortağı, suç ortağı Sancar Efe artık yoktur ve Gediz buna dayanamamaktadır.

Gediz’le Sancar’ın ayrılması sadece bu iki kafadarı etkilemez. Nesillerdir omuz omuza yazılan ortak tarih son bulmuştur çünkü. Yakında yapılacak Yörük Toyu’nda dedelerden adet olduğu üzere karşı karşıya zeybek oynamalarını isteyen gaziler de, yörükler de onlara kızgındır.

Yazarlar