GündemE-5'te çok sayıda araca çarpan sürücü trafiktekilere dehşeti yaşattı

E-5'te çok sayıda araca çarpan sürücü trafiktekilere dehşeti yaşattı

04.10.2024 - 15:50 | Son Güncellenme:

Avcılar'da E-5 Karayolu yan yolda henüz belirlenemeyen bir nedenle pikapla çok sayıda araca çarpan sürücü, diğer sürücülere adeta dehşeti yaşattı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olayda 7 araç hasar alırken, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Olay, E-5 kara yolu Avcılar yan yolda saat 15.15 sıralarında yaşandı. Fas uyruklu üzerinden Amerikan pasaportu çıkan N.D. isimli şahıs, yol boyu birçok araca çarparak kaçmaya başladı. Vatandaşların önünü kapattığı şahıs araçtan darp edilerek indirilmek istedi.

Haberin Devamı

N.D. yakalanacağını anlayınca toplam 7 araca ve 2 motosiklete çarparak kaçmaya başladı.

E-5te çok sayıda araca çarpan sürücü trafiktekilere dehşeti yaşattı

YAKALANDI

3 kişinin de yaralanmasına neden olan şahıs Yenibosna E-5 kara yolunda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Şahsın neden böyle bir şey yaptığı ise henüz öğrenilemedi.

E-5te çok sayıda araca çarpan sürücü trafiktekilere dehşeti yaşattı
 

Olay anı, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

DÖVÜLEREK ARAÇTAN İNDİRİLMEYE ÇALIŞILDI

Yaşanan anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde N.D.'nin aracına sopa ve yumruklarla vurulup indirilmeye çalışılması, şahsın daha sonra ise araçlara çarparak kaçması yer aldı.

Haberin Devamı

E-5te çok sayıda araca çarpan sürücü trafiktekilere dehşeti yaşattı

Bayram Salman isimli bir görgü tanığı, “Ben kovaladım önünü kestim, zaten önünü kesmemle orta kapıma vurdu. Neden kaçtığını bilmiyoruz. 1 kişiydi. Nedir amacı, bilmiyoruz” dedi.

ARAÇLARA VURA VURA GELDİ

Olayı gören bir taksici ise, “Haramidere'den itibaren araçlara vura vura geldi. Biz onu kovaladık, burada sıkıştırdık. Arabadan çıkarmaya çalıştık, emniyet kemerini bağlamıştı. Bir boşluk buldu, araçlara önden arkadan vurdu. Kafası iyi değildi zaten. Tek kişiydi, onu kovalayan da yoktu” diye konuştu.

 

 ARACI BAYİDEN ÇALMIŞ

Emniyet ekiplerinin yaptığı araştırmada, yabancı uyruklu sürücü N.D'nin (36) pikabı, Avcılar Cihangir Mahallesi'ndeki bayiden çaldığı belirlendi.

Polisin konuyla ilgili incelemeleri devam ediyor.

 

 

'ARAÇ ÇALINTIYMIŞ'

Görgü tanığı Mehmet Yılmaz, "Aracın burada önünü kestiler. Araç çalıntıymış herhalde. Camlarını kırdılar araçların. Araç sahibi ileri geri yaparak bütün araçları ezerek kaçtı gitti. Araç çalıntıymış. Biz buradaydık Allah korudu bizi" diye konuştu. 

E-5te çok sayıda araca çarpan sürücü trafiktekilere dehşeti yaşattı