GündemŞehrin Melekleri'nden yeni bölüm fragmanı-İzle

Şehrin Melekleri'nden yeni bölüm fragmanı-İzle

23.08.2015 - 10:46 | Son Güncellenme:

Fox TV'nin yeni dizisi Şehrin Melekleri son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Gözler şimdi yeni bölüm fragmanında. Yeni fragmanında Fırtına Cemal'in ekibini neler bekliyor? Şehrin Melekleri yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde..

Şehrin Meleklerinden yeni bölüm fragmanı-İzle

Fox TV'nin yeni dizisi Şehrin Melekleri son bölümüyle adeta izleyenleri ekrana kilitledi. Ekibin lideri Fırtına Cemal ve diğerleri İstanbul'u suç batağından arındırmaya çalışacak. Şehrin Melekleri yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

ŞEHRİN MELEKLERİ DİZİSİNİN GENEL HİKAYESİ

Bir polisiye dizi olan Şehrin Melekler, Cemal ve ekibinin güzeller güzeli İstanbul'u suçtan arındırma hikayesini ele alıyor. İstanbul'a sahip çıkmaya canları pahasına yemin eden "Şehrin Melekleri", suça karşı adalet, şiddete karşı şefkat, ihanete karşı bağlılıkla mücadele eden büyük bir efsaneye dönüşeceklerdir.İstanbul'un masumiyetini çalanlar, şehri kan ve korkuya boğanlar için hiçbir şey eskisi kadar kolay olmayacaktır artık.

ŞEHRİN MELEKLERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ŞEHRİN MELEKLERİ 1.BÖLÜM ÖZETİ
İstanbul’da halk arasında İstanbul emniyetinin başarısızlığına dair oluşan kanaat; emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya iter. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendirilir. Cemal, kural tanımaz ama yetenekli genç polisleri ekibine toplar. İstanbul’un masumiyetini çalanlar, şehri kan ve korkuya boğanlar için hiçbir şey eskisi kadar kolay olmayacaktır artık.
Cemal ve ekibi masum halkın koruyucu melekleri olmaya, güzeller güzeli İstanbul’a sahip çıkmaya canları pahasına yemin etmişlerdir. “Şehrin Melekleri” suça karşı adalet, şiddete karşı şefkat, ihanete karşı bağlılıkla mücadele eden büyük bir efsaneye dönüşeceklerdir. Şehrin Melekleri, dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi.