Gündem Sağlık Bakanlığı tayin başvurusu nasıl yapılır? Ne kadar alım olacak?

Sağlık Bakanlığı tayin başvurusu nasıl yapılır? Ne kadar alım olacak?

04.01.2018 - 12:17 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanlığı tayin başvurusu nasıl yapılır? Ne kadar alım olacak? Sağlık Bakanlığı Personel tayin başvuruları başladı. Sağlık Bakanlığı personeli için iller arası tayin yer değişikliği başvuruları 8 Ocak Pazartesi günü sona erecek...

Sağlık Bakanlığı tayin başvurusu nasıl yapılır Ne kadar alım olacak

Sağlık Bakanlığı personel 2018 yılı iller arası yer değiştirme atama kurası başvurularının başladığı duyuruldu. Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kontenjanlarında 9 bin 662 münhal kadro ilan edildi. Diyetisyen, ebe, hemşire, uzman tabip, tabip, veteriner hekim, biyolog, çocuk gelişimcisi, diş tabibi gibi birçok unvanda personelin başvuruları alınacak. Bu kuraya müracaat edecek personel yalnızca İller arası tercih yapabilecek. Ancak halen kadrosunun bulunduğu ile eş, sağlık ve öğrenim mazereti ile atananlar aynı il ve iller arası müracaatını yapabilecek.

Haberin Devamı



SAĞLIK BAKANLIĞI TAYİN BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

3 Ocak 2018 Çarşamba - 8 Ocak 2018 Pazartesi(saat 18:00'e kadar) tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden başvurular alınacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI TAYİN ATAMA KURA TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ!

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (www.yhgm.saglik.gov.tr ) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacak olup münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecektir.

MÜNHAL KADRO LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

KURA NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre 2018 Yılı Ocak Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası 31.01.2018 tarihi Çarşamba günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir