GündemÖlüm otobanda arkadan çarptı

Ölüm otobanda arkadan çarptı

19.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Plaja gitmek üzere evden çıkmışlardı. İzmir-Çeşme otobanında aşırı hızlı giden bir sürücü otomobillerine arkadan çarptı. Ailesiyle plaja giden?Nurten Nadas ile kuzeni hayatını kaybetti

Ölüm otobanda arkadan çarptı

Trafik kazaları her gün onlarca can almaya devam ediyor. Dün de ülkenin dört bir yanında meydana gelen kazalar birçok hayata mal oldu.
İzmir-Çeşme otobanında aşırı hız ve dikkatsizlik iki kişinin ölümüne neden oldu. Kaza dün saat 03.00 sıralarında, otobanın 33. kilometresinde, Urla kavşağına 3 kilometre kala meydana geldi.
Öner Küçükvardar’ın (28) kullandığı otomobil, Çeşme yönüne giderken, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde seyreden Savaş Can (33) yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri öndeki otomobilde bulunan Nurten Nadas’ın (26) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazada Öner Küçükvardar ile önde giden otomobilin sürücüsü Savaş Can, kızları İdil (1) ve Sude (7), Buse Ercik (15) ve ablası Serpil Ercik (18), Bilgen Can (33), Ömer Nadas (26) ve oğlu İlyas Nadas (3) ile Burhan Tekin (25) yaralandı.

PLAJA GİDİYORLARMIŞ
Yaralılardan 6’sı olay yerine gelen ambulanslarla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne, 2’si Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 2’si de Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Nurten Nadas’ın kuzeni Buse Ercik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanelerde tedavi altına alınan çocukların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadıkları bildirildi.
Öner Küçükvardar’ın çarptığı araçtaki 9 kişinin akraba oldukları ve denize girmek için Ilıca Plajı’na gittikleri anlaşıldı. Kazada yaşamlarını yitirenlerden Nurten Nadas’ın ev hanımı olduğu, kuzeni Buse Ercik’in de öğrenimini yarıda bıraktığı öğrenildi. Kazada Nurten Nadas’ın eşi Ömer ile oğlu İlyas Nadas yaralanırken, tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
2 kişinin öldüğü, kendisiyle birlikte 9 kişinin yaralandığı kazaya neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan sürücü Öner Küçükvardar, sevk edildiği Urla Adliyesi’nde nöbetçi mahkemece tutuklandı. Küçükvardar’ın yapılan muayenesinde alkollü olmadığı saptandı.

Yazarlar