GündemO kadınları arıyor

O kadınları arıyor

06.10.2016 - 07:08 | Son Güncellenme:

İstanbul'da, halk otobüsünde şort giydiği gerekçesiyle tekmeli saldırıya uğrayan hemşire Ayşegül Terzi, olay sonrasında kendine yardım eden iki kadını arıyor.

O kadınları arıyor

Terzi, olayın şokuyla kim olduklarını hatırlamadığı bu kadınların mahkemede şahit olarak ifade vermesini istiyor. Henüz normale dönemediğini söyleyen Terzi şunları anlattı:

Haberin Devamı

'Ben saldırı anını hatırlamıyorum. Sonrasına dair de çok şey hatırlamıyorum. Sonradan görüntüleri izlediğimde gördüm. Bana yardım eden iki kadın var. Olay öncesi ve sonrasıyla biliyorlar. Benim bilinç durumumu da en iyi onlar bilir. Mahkemede şahit olarak dinlenmelerini istiyorum. Ama kim olduklarını bilmediğim gibi onları nasıl bulacağımı da bilmiyorum. Bana ulaşmalarını ve mahkemede ifade vermelerini istiyorum' dedi.

SAPIK, GENÇ KIZA BÖYLE SALDIRDI