GündemMilat dizisi 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Milat dizisi 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

13.05.2015 - 15:08 | Son Güncellenme:

Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen yeni dizisi Milat bu akşam yeni bölüm yayınlamayacak. 7. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Milat dizisi neden yayınlanmıyor? TRT 1 ekranının yeni fenomeni Milat 7. bölümü ne zaman yayınlanacak diye merak edenler için ayrıntıları derledik.

Milat dizisi 7. bölüm ne zaman yayınlanacak

Milat dizisi 15 Mayıs Cuma günü yayınlanması beklenen 7. bölümü Miraç Kandili Özel Programı nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizi 22 Mayıs Cuma kaldığı yerden devam edecek. İşte son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Gökçe, İsrail’den tarifeli uçakla gelenlerin istihbaratına ulaşır. Murat Bey, bu konuda ekibini dikkatli olması yönünde uyarır. Geliş amaçları kaos, huzursuzluk ve ölüm olan bu kişilerin karşısında Hamza ve ekibi vardır. Ender Gümüş, içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için Esin Alpkaya’dan yardım ister.
Yayınlanan her bölümü ile izleyici kitlesini arttıran, Cuma günlerinin vazgeçilmezi “MİLAT” son bölümüyle 08 Mayıs Cuma saat 20.00’de Trt1’de ekrana geldi. Milat dizisi 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Heyecanla beklenen Milat yeni bölümü için nefesler tutuldu. İşte Son bölümde kaçırıdğınız ayrıntılar..
“Zaferi kim tarif ederse kazanan da odur. Gerisi, her gün sadece adı değişen, aslında bitmek bilmeyen kadim bir kavga…” diye tarif etmişti olan biteni Agah Bey. Milat, Agah Bey'in söylediği kavganın bugünkü en kızgın cephesi Milli İstihbarat Teşkilatı'nda kitabın ortasından yürüyen kahramanların hikayesidir.
"Yeni Türkiye'nin derin macerası TRT1'de başladı". Göz alıcı aksiyon sahneleri, şaşırtıcı akıl oyunları, komplo ve entrikaları, dillere destan aşkları, sert gerçeklerle harmanlanmış hikayesiyle Milat, aksiyon-macera türünde yeni bir çığır açıyor."
yönetmen :
Hakan Kurşun
yapımcı :
Eyüp Gökhan Özekin