04.05.2020 - 13:50 | Son Güncellenme:
DHA
İçişleri Bakanlığı'nın corona virüs tedbirleri kapsamında 31 kentte uyguladığı 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Konya'da, haftanın ilk iş günü caddelerdeki yoğunluk dikkat çekti. Özellikle alışveriş yerlerinin olduğu cadde ve sokaklar ile pazarlarda hareketlilik gözlendi.
Polis ekipleri, trafiğin olduğu caddelerde uygulamalarını aralıksız sürdürdü. Ekipler, maskesi olmayanları uyarıp, maske dağıttı.
Alışveriş için cadde ve sokakları dolduranların çoğunun, sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.
Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.