GündemKız kardeşini elektrikle öldürdü

Kız kardeşini elektrikle öldürdü

04.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Batman’da, Kasım Demirtaş, aileden habersiz cep telefonu kullanıp arkadaşlarıyla mesajlaştığını öğrendiği kız kardeşi 17 yaşındaki Emine Demirtaş’ı iddiaya göre sopayla dövdükten sonra vücuduna elektrik vererek öldürdü. Cani ağabey ile babası tutuklandı

Kız kardeşini  elektrikle öldürdü

Batman’da Kasım Demirtaş, 31 Temmuz’da aile arasında ’Kübra’ dedikleri 17 yaşındaki kız kardeşi Emine’nin aileden habersiz cep telefonu kullandığını ve arkadaşlarıyla mesajlaştığını öğrendi. Kardeşinden telefonu alan Demirtaş, kimlerle mesajlaştığını öğrenmek istedi. Kapalı olan telefonu açamayan Demirtaş, şifreyi öğrenmek istedi ancak Emine şifreyi vermedi.

Önce dövdü

Kasım Demirtaş tekme tokat dövdüğü kardeşi Emine’nin yine de şifreyi vermemesi üzerine iyice sinirlendi bu kez sopayla dövmeye başladı. Aldığı darbelerle Emine yere yığılıp bayıldı. Kasım Demirtaş bu kez su döküp ayıltmak istediği kardeşi hareket etmeyince ’şok’ uygulayacağını söyleyerek prize taktığı bir kablo ile genç kızın vücuduna elektrik verdi. Genç kız hareket etmeyince de 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Gelen sağlık ekibi öldüğünü belirlediği Emine Demirtaş’ın vücudunda dayak izlerini görünce polise haber verdi. Gözaltına alınan cani ağabey ifadesinde “Kız kardeşimin başka kişilerle görüştüğünü öğrendim. Yaklaşık bir ay önce Bünyamin adlı şahıs bana kardeşimin kötü yollarda olduğunu, başkaları ile görüştüğünü söyledi” dedi.

Baba-oğul tutuklandı

Kasım Demirtaş, olayda gözaltına alınan babası Mahsun Demirtaş’ın ve diğer aile fertlerinin hiçbir ilgisinin bulunmadığını ileri sürdü. Kasım Demirtaş, “Babam bana, ’Dikkat et fazla incitme’ dedi. Ben de tamam deyince babam bana güvendi ve işe gitti” dedi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen baba oğul tutuklandı.