GündemFatih'te korkunç olay! 50 yıllık binanın 4. katının tabanı çöktü, alt komşusunun evine düştü

Fatih'te korkunç olay! 50 yıllık binanın 4. katının tabanı çöktü, alt komşusunun evine düştü

27.08.2024 - 21:44 | Son Güncellenme:

Fatih'te yaklaşık 50 yıl önce yapılan 4 katlı binanın 4'üncü katında banyo yapan 15 yaşındaki Eda Maden, banyonun çökmesiyle alt kata düştü. Hafif yaralanan Maden hastaneye kaldırılırken, bina tahliye edildi. İşte detaylar...

Olay, saat 20.40 sıralarında Nişanca Mahallesi, Alişan Sokak'ta meydana geldi. Yaklaşık 50 yıl önce yapıldığı öğrenilen 4 katlı binanın 4'üncü katında bulunan evlerinde banyo yapan 15 yaşındaki Eda Maden, banyonun tabanının çökmesiyle alt kata düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Maden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Binada yapılan incelemelerin ardından 4 katlı bina ve bitişiğindeki 2 bina tahliye edildi.

Haberin Devamı

 

Fatihte korkunç olay 50 yıllık binanın 4. katının tabanı çöktü, alt komşusunun evine düştü


ÇÖKEN DAİRE CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Fatih'te bir binanın 4. katında meydana gelen çökme sonucu bir genç kız, evinden alt kata düşerek yaralandı. Tabanı çöken banyo cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Fatihte korkunç olay 50 yıllık binanın 4. katının tabanı çöktü, alt komşusunun evine düştü


'KIZIM DÜŞMÜŞ, NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM, BİNA YIKILDI ZANNETTİM'

Tabanı çöken dairede oturan Musa Maden, "Ailem dışarı çıktı, kızım banyoya girdi, banyoya girdikten sonra bir kıyamet koptu, gürültü ondan sonra bir baktım aşağıya kızım düşmüş ne olduğunu bilmiyorum. Bina yıkıldı zannettim. Atladım, kızımı aldım. Normalde dedik zaten 2-3 gün öncesinden de söyledik, yani tuvalet ile ilgili sıkıntı var halledin, hallederiz dediler sonrasında başımıza geldi yani. Binanın zaten arkası eskiydi baya bir sallanıyordu, tren geçerken bile sallanıyor" dedi. Binada oturan Şevket Fidan ise, "4. Kattan 3. Kata çökme olmuş, o yüzden tahliye kararımızı verdiler. Olay anında bir çocuk yaralanması olmuş galiba. Çocuğu hastaneye götürmüşler, tahliye kararımızı verdiler boşalttık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fatihte korkunç olay 50 yıllık binanın 4. katının tabanı çöktü, alt komşusunun evine düştü