GündemPeş peşe feci kazalar! 2 ilde 6 kişi hayatını kaybetti

Peş peşe feci kazalar! 2 ilde 6 kişi hayatını kaybetti

27.07.2024 - 22:19 | Son Güncellenme:

Erzincan’ın Tercan ilçesinde otomobili traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Öte yandan Bandırma-Gönen karayolunda tır ile otomobil çarpıştı. 3 kişi hayatını kaybetti.

Peş peşe feci kazalar 2 ilde 6 kişi hayatını kaybetti

Kaza, Erzincan - Erzurum kara yolu, Tercan ilçesi Yaylacık mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İdris Tükek (43) idaresindeki 16 AJJ 097 plakalı otomobili Erzurum istikametinden Tercan ilçesine seyri esnasında Yaylacık köyü mevkiine geldiğinde yine aynı istikamette seyir halinde ilerleyen Yusuf Budak yönetimindeki 24 DA 997 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Kazada, otomobilde bulunan aynı aileden Emin Tukek (5), Barancan Tukek (18) ve Ayşe Tukek (38) olay yerinde hayatını kaybederken İdris Tukek, Elanur Tukek ve Arda Tukek yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza mahalline Erzincan merkez de olmak üzere çok sayıda ilgili ekip sevk edildi.

Peş peşe feci kazalar 2 ilde 6 kişi hayatını kaybetti

BANDIRMA-GÖNEN KARAYOLUNDA TIR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Bandırma karayolu üzerinde TIR ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

Kaza, Gönen Tuzakçı Kırsal Mahallesi civarında Bandırma karayolunda meydana geldi. 10 CBZ 20 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan 47 AAS 710 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Recep Çalışkan, Erkan Çakırcalı, İdris Mandacı hayatını kaybederken Neslihan D. yaralı olarak olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından Gönen Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.