Gündeme okul giriş | 2020 Lise boş kontenjanları ve taban puanları sorgulama

e okul giriş | 2020 Lise boş kontenjanları ve taban puanları sorgulama

17.08.2020 - 15:22 | Son Güncellenme:

e Okul sistemine nasıl giriş yapılır? LGS nakil süreci devam ediyor. LGS lise yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından nakil isteyen öğrenciler 10-14 Ağustos tarihleri arasında nakil tercihlerini yaptılar. Bugün 1. nakil yerleştirme sonuçları ilan edildi. Peki, lise boş kontenjanları ve taban puanları nasıl sorgulanır? 2. nakil süreci ne zaman başlayacak?

e okul giriş | 2020 Lise boş kontenjanları ve taban puanları sorgulama

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan LGS tercih sonuçlarının ardından nakil isteyen öğrenciler 10-14 Ağustos tarihleri arasında nakil başvurularını yapmıştı. Bugün heyecanlı bekleyiş sona erdi. 1. nakil sonuçları açıklandı. Peki, nakil sonuçlarına göre lise boş kontenjanları ve taban puanları nasıl sorgulanacak?

Haberin Devamı

LİSE BOŞ KONTENJANLARI VE TABAN PUANLARI NASIL SORGULANIR?

Yerleştirmeye Esas 1. nakil tercih sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlar e okul ve meb.gov.tr aracılığıyla sorgulanabilecek. Okulların boş kontenjanları ve taban puanlarını ise e okul sistemine giriş yaparak sorgulayabilirsiniz.

LGS NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

2. NAKİL BAŞVURULARI NE ZAMAN?

2. nakil başvuruları bugün 1. nakil tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayacak. 21 Ağustos'a kadar devam edecek. 2. nakil sonuçları ise 24 Ağustos tarihinde açıklanacak.

KEŞFETYENİ
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım

Cadde | 20.04.2025 - 12:15

Şimdilerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan ve Altay karakterine can veren Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk'un bebek bekledikleri iddia edildi. Çiftin çıkan haberler sonrası sosyal medya paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.