GündemAnkara'da kanlı gece! 5 ölü, çok sayıda yaralı var

Ankara'da kanlı gece! 5 ölü, çok sayıda yaralı var

26.08.2024 - 08:57 | Son Güncellenme:

Ankara'nın Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde yaşanan olaylarda 5 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi 1422. Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre birkaç gündür kavgalı olan komşular arasında gece saatlerinde tekrar kavga çıktı. Olayda M.E. komşularına silahla ateş ederek M.Z., M.Ö., M.Z. ve Ş.Z.'yi vurdu.

Haberin Devamı

Bina sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde M.Z., M.Ö. ve M.Z.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda vurulan Ş.Z. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ankarada kanlı gece 5 ölü, çok sayıda yaralı var

BİR OLAY DA YENİMAHALLE'DE: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Alınan bilgiye göre olay, Yenimahalle ilçesi Ankara Toptancı Hali'nde meydana geldi. İddiaya göre çalışan iki grup arasında yer kavgasından çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavganın büyümesi üzerine bir kişinin silahla etrafa ateş açmasıyla kurşun G.K., F.M.K., Ö.K., ve A.K.'ye isabet ederken Ö.K. ve G.K. hayatını kaybetti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde Ö.K. ve G.K.'nin yanında bulunan F.M.K. ve A.B. ise ambulansla hastaneye sevk edildi.

Haberin Devamı

Polis, olaylarla ilgili inceleme başlattı.