EkonomiVodafone FreeZone’dan karne kampanyası

Vodafone FreeZone’dan karne kampanyası

08.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile karne ve tatil kampanyası başlattı. Kampanyada, FreeZone’lular akıllı telefon, akıllı saat, tablet, hoparlör ve kulaklıklarda 1.000 TL’ye varan indirimden yararlanabilecek.

Vodafone FreeZone’dan karne kampanyası

Vodafone’un Red ve Süper Uyumlu tarifelerini kullanan genç müşterileri kapsayan kampanyada faturaya ek ödeme kolaylığı da sunulacak. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Genç müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı ve bütçe dostu teklifler geliştirmeye önem veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Vodafone FreeZone’un karne kampanyasında genç müşterilere seçili ürünleri indirimlere ek 12 aya varan ödeme kolaylığıyla satın alma imkânı sunulacak. Buna göre, FreeZone’lular Xiaomi Redmi 10 128GB akıllı telefonu ayda 685 TL, Samsung Galaxy A04 128GB akıllı telefonu ayda 599 TL, JBL Wave 300 kulaklığı ayda 134 TL ve Apple 20 W USB-C güç adaptörünü ayda 51 TL’ye 12 ayda ödeme kolaylığıyla satın alabilecekler. Vodafone FreeZone’un karne kampanyası haziran sonuna kadar devam edecek.

Yazarlar