EkonomiLüks gayrimenkul için iş birliği imzası

Lüks gayrimenkul için iş birliği imzası

14.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

RAMS Global, ünlü İtalyan moda markası ETRO ile markalı gayrimenkul sektörüne yepyeni vizyon kazandıracağını duyurduğu bir iş birliğine imza attı.

Lüks gayrimenkul için iş birliği imzası

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu stratejik iş birliği, ETRO’nun gayrimenkul sektörüne attığı ilk adımı temsil ederken, iki dev marka, gayrimenkul ve modayı bir araya getirerek markalı gayrimenkul pazarında uluslararası bir perspektif sunacak” denildi.

Haberin Devamı

20 + 20 yıllık iş birliğinin lansmanı, ETRO’nun Milano’daki genel merkezinde gerçekleşti. Bu iş birliğinin ilk projesi ise Maslak’ta “RAMS Beyond İstanbul” olacak. “ETRO Residences at RAMS Beyond İstanbul” ismini alacak konut alanlarında ETRO’nun “Paisley” deseninin de bulunduğu çeşitli tasarımlar dizayn edilecek. Projede, markanın tasarımcılarının elinden çıkan İstanbul temalı özgün eserler de kültürel sentez ürünleri olarak kullanılacak.

Globale de taşınacak

RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül, şunları söyledi:

RAMS Global ve ETRO’nun bu güç birliği, gayrimenkul pazarına yalnızca uluslararası bir perspektif kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda lüks markalarla yapılan iş birliklerinin sınırlarını yeniden tanımlayacak. Bu iş birliğinin ilk eseri olan ETRO Residences at RAMS Beyond İstanbul, RAMS Global’in 36 yıllık sektör deneyimi ile ETRO’nun dünyaca ünlü zarafet anlayışını buluşturarak benzersiz bir yaşam deneyimi sunacak. RAMS Beyond İstanbul, Türkiye’nin markalı gayrimenkul pazarında standartları yükseltirken hem yerli hem de uluslararası yatırımcılar için cazip ve öncü bir fırsat olacak. ETRO ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğini Türkiye sınırlarını aşarak globale de taşıyacağız.”

Haberin Devamı

‘3 ortaktan sihir bekleyebilirsiniz’

Etro CEO’su Fabrizio Cardinali ise, “RAMS Global ile ortaklık, olağanüstü mirası ve yenilikçi, ileriye dönük yaklaşımıyla tanınan bir markanın farkındalığını ve değerini güçlendirmeyi amaçlayan uzun vadeli bir iş birliğinin başlangıcını işaret ediyor” dedi. Oniro Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Moreno Brambilla da “Bu kalibrede üç ortak bir araya geldiğinde ve birlikte çalıştığında, sadece sihir bekleyebilirsiniz” diye konuştu.
Açıklamaya göre Maslak’ta yer alan RAMS Beyond İstanbul, İstanbul Boğazı’nın üç köprüsünü gören konumuyla 360 derece bir İstanbul manzarasına sahip. 1+1’den 4+1’e kadar büyüklükte dairelerden oluşan markalı rezidansta sonsuzluk havuzu, helikopter pisti, Michelin yıldızlı restoran, kültür sanat alanları ve mağazalar da olacak.