EğitimTelgraf Dizgesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Telgraf Dizgesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

20.07.2022 - 14:51 | Son Güncellenme:

Türk toplumunda bulmaca çözmek çok eski zamanlara dayanmaktadır. Bulmacalar kişileri hem eğlendirirken aynı zamanda kelime hazinelerini de genişletmektedir. Telgraf dizgesi sorusu da son yıllarda bulmacalarda çok sık sorulmaya başlanmıştır. Sorunun cevapları 4 ve 7 harfli olmak üzere iki tanedir. Telgraf dizgesi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada cevaplarını sizler için ayrıntıları ile derledik.

Telgraf Dizgesi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Telgraf sorusu bulmacalarda sorulan sorulardan birisidir. Telgraf bulmacada ''uzyazdırım'' olmaktadır. Fakat son yıllarda telgraf dizgesi sorusu çok sık sorulmaktadır.

Haberin Devamı

 4 Harfli Telgraf Dizgesi Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bulmaca çeşitleri arasında en çok çengel bulmaca sevilmektedir. Çengel bulmacada bir sorunun birden fazla cevabı olabilir. Bunlardan birisi de Telgraf Dizgesi sorusudur. Telgraf Dizgesi sorusunun 4 harfli cevabı '' Mors '' olmaktadır.

 7 Harfli Telgraf Dizgesi Bulmaca Cevabı Nedir?

 Telgraf dizgesi sorusunu yanıtlardan harf sayısı çok önemlidir. Çünkü sorunun iki farklı cevabı olmaktadır. Telgraf dizgesi sorusunun cevabı 4 harfli değil ise cevabı 7 harfli olmaktadır. 7 harfli cevaba ise '' Telyazı '' cevabı verilmesi gerekmektedir.