EğitimMilena İsminin Anlamı Nedir? Milena Ne Demek, Ne Anlama Gelir?

Milena İsminin Anlamı Nedir? Milena Ne Demek, Ne Anlama Gelir?

25.09.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Büyük bir heyecan ve mutlulukla dünyaya gelecek olan bebekleri kucaklarına alacağı günü bekleyen ebeveynler, bir yandan çocuğuna isim koyma telaşına düşüyor. Ülkemizde az kişide bulunan isimlerden birisi olan Milena isminin anlamı merak edilmektedir. Milena ne demek gibi sorular sıkça sorulmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.

Milena İsminin Anlamı Nedir Milena Ne Demek, Ne Anlama Gelir


Almanca kökenli bir isim olan Milena ismi zarif ve sevilen kız demektir. Farklı anlamları olan Milena ismi ülkemizde sadece kız çocukları için kullanılmakta ve bu göre ismin rengi pembe olarak geçmektedir.

Milena Ne Demek?

Son yıllarda ülkemizde en beğenilen isimlerden birisi olan Milena, sevgi ve sevgili demektir. Türkiye’de Milena ismine sahip ortalama kişi sayısı 7.500 civarıdır. Milena isminin en fazla olduğu il ise İstanbul olarak görülmektedir. İnsanlar Milena isminin kuranda geçip geçmediğini de merak etmektedir.

Milena İsmi Kuranda Geçiyor Mu?

Hayatı boyunca Milena ismini taşıyacak olan kız çocukları için bu ismi düşünen anne ve baba adayları, Milena isminin kuranda geçip geçmediği konusuna da dikkat ediyor. Milena ismi kuranda geçmemektedir. Ancak ismin anlamının iyi olması sayesinde çocuğunuza bu ismi koymanızda bir sakınca bulunmuyor.