GündemMalatya'da yük treni faciası! Anne ve 2 çocuğu öldü, baba ağır yaralı

Malatya'da yük treni faciası! Anne ve 2 çocuğu öldü, baba ağır yaralı

30.08.2024 - 16:56 | Son Güncellenme:

Malatya'da rayların üzerinden karşıya geçmek isteyen çapa motoruna yük treni çarptı. Kazada anne ve 2 çocuğu hayatını kaybederken baba ise ağır yaralandı.

Kaza, Malatya'nın Battalgazi ilçesi Ağılbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, rayların üzerinden karşı tarafa geçmek isteyen anne, baba ve 2 çocuklarının bindiği çapa motoruna yük treni çarptı.

Haberin Devamı

Kazada anne ve 2 çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken baba ise ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi sevk edilirken ağır yaralı olan baba ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatyada yük treni faciası Anne ve 2 çocuğu öldü, baba ağır yaralı

KONYA'DAKİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Kaza, sabah saatlerinde Konya-Afyonkarahisar kara yolu üzerinde Alabağ mevkisinde meydana gelmiş, Rüstem Selman Baş idaresindeki 42 BR 158 Fiat marka otomobil, kavşaktan dönen A.Ç. idaresindeki 63 AHY 623 plakalı tıra çarpmıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Rüstem Selman Baş ile otomobilde bulunan Ali Şentürk ve Lütfiye Baş olay yerinde, Yasin Baş ise hastanede hayatını kaybetti.  Yaralılardan hastanede tedavisi süren Melek Şentürk de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Şentürk'ün vefatıyla kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Yaralılardan S.B.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Malatyada yük treni faciası Anne ve 2 çocuğu öldü, baba ağır yaralı

ÇORUM MOBİLYA YÜKLÜ KAMYONET, PARK HALİNDEKİ TIR'A ÇARPTI: 3 ÖLÜ

Çorum’da park halindeki TIR’a arkadan çarpan mobilya yüklü kamyonetin sürücüsü Ercan Yıldız ile yanındaki Tugay Çelik ve Turgay Ceğil hayatını kaybetti.

Kaza, saat 06.30 sıralarında Çorum- Samsun kara yolu Şeker Fabrikası Organize Sanayi Kavşağında meydana geldi. Bursa’nın İnegöl ilçesinden yola çıkan mobilya yüklü E.Y. yönetimindeki 16 KRJ 19 plakalı kamyonet, park halindeki 73 AAD 489 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta sıkışan kamyonet sürücüsü Ercan Yıldız ile yanındaki Tugay Çelik ve Turgay Ceğil’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Malatyada yük treni faciası Anne ve 2 çocuğu öldü, baba ağır yaralı

İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan cenazeler, yapılan incelemenin ardından otopsi için Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.