EğitimGg Wp Ne Demek, Türkçesi Nedir? Gg Wp Oyunlarda Ne Zaman Denir?

Gg Wp Ne Demek, Türkçesi Nedir? Gg Wp Oyunlarda Ne Zaman Denir?

26.07.2022 - 01:37 | Son Güncellenme:

Teknolojinin gelişmesi ile sanal oyunların çoklu olarak oynanması da popüler hale geldi. Bununla birlikte sanal oyunlarda ortaya çıkan birçok kelime ve kısaltma da kullanılmaya başlandı. GG WP de bu kısaltmalar arasında yer almaktadır. GG WP ne demek, Türkçesi nedir? GG WP oyunlarda ne zaman denir sizler için derledik

Gg Wp Ne Demek, Türkçesi Nedir Gg Wp Oyunlarda Ne Zaman Denir

 Tek başına GG kısaltması bir durumu ifade ederken arkasına gelen WP kelimesi ile daha farklı bir anlam haline gelebilmektedir. GG WP, gerçek anlamıyla kullanıldığı gibi mecaz olarak dalga geçmek amacıyla da kullanılabilir.

Haberin Devamı

 GG WP Ne Demek?

 ​​​​Çok oyunculu aksiyon oyunlarında rakiplere karşı savaşırken eğlendiğini belirtmek amacıyla GG WP simgesi kullanılır. Fiziki bir spor etkinliğinin bitişinde el sıkışma ya da sarılma gibi düşünülebilir. Burada yenilmek ya da kazanmış olmak önemli değildir. Keyifli vakit geçirildiği için teşekkür anlamında kullanılır. Ancak, GG WP her zaman olumlu bir anlamda kullanılmaz. Kimi zaman çok basit kazanılmış bir oyunda alaycı bir tavır ile bu kısaltma kullanılır.

 Türkçesi Nedir?

 GG WP, ingilizce de ‘Good Game, Well Played’ olarak geçer. Türkçesi ise ‘Güzel Oyundu, İyi Oynadık‘ demektir.

 GG WP Oyunlarda Ne Zaman Denir?

 GG WP, oyunlarda turun sonunda yazılır. Çoğu oyuncu, her maçın sonunda GG WP yazarak karşı tarafı tebrik eder.