Eğitim186 Nedir, Nerenin Numarasıdır? 186 Elektrik Arıza Neden Arar?

186 Nedir, Nerenin Numarasıdır? 186 Elektrik Arıza Neden Arar?

13.03.2021 - 03:19 | Son Güncellenme:

İnsanlar karşılaştıkları sorunları hızlı bir şekilde çözebilmek amacıyla birçok çağrı merkezi numarasına ihtiyaç duyabilmektedir. Bireylerin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek, sorunlarını çözebilmek adına ülkede çağrı merkezi telefon numaraları oluşturulmuştur. Bu numaralar çeşitli alanlarda hizmet vermek amacıyla aracı kurumu oluşturmaktadır. Su arıza, posta kodu danışma, acil servis, polis, itfaiye gibi çağrı merkezi numaraları bu alanlardan sadece birkaçıdır. İşte, tüm detaylar.

186 Nedir, Nerenin Numarasıdır 186 Elektrik Arıza Neden Arar


186 numarası da belirli alana hizmet eden bir çağrı merkezi numarasıdır. Hangi alana ait olduğu ve bu numaranın neden arandığı konularına yazıda detaylı olarak yer verilmiştir.

186 Nedir? Nerenin Numarasıdır?

186 numarası bir alana hizmet eden aracı bir kurumun çağrı merkezi numarasıdır. Sabit hatlardan da bu numara aranabilir. Bulunulan bölgenin belediyelerine ait olan bu çağrı merkezi numaraları su, elektrik, doğal gaz gibi alanlara da ait olabilmektedir. 186 da elektrik arızanın çağrı merkezi numarasıdır.

186 Elektrik Arıza Neden Arar?

Akıllı tarife olarak geçen elektrik arıza olan 186 çağrı merkezi numarasını belirli hizmetler alabilmek için kişiler aramaktadır. Otomatik olarak ilgili bölgede görevli olan elektrik alanındaki dağıtım şirketine bağlantı yapılır. Elektrik arızaları, kesintileri, çalışmalar, sayaç ile ilgili talepler, genel aydınlatma ve buna benzer teknik destek yardımları için kişiler 186 elektrik çağrı merkezi numarasını arayabilir.

186 elektrik arıza numarası da bireyleri kesintiler, arızalar, fatura gecikmelerinden doğan sorunlar, elektrik kaçağı, ödemeler, sayaç ile ilgili oluşan problemler, çalışmalar, talepler amacıyla bilgilendirme için ilgili kişileri arayabilir.