EgeTurizm oskarları sahiplerini buldu

Turizm oskarları sahiplerini buldu

22.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen etkinlikte, turizme katkı sağlayanlar, Arena’daki törenle ödüllendirildi

Turizm oskarları sahiplerini buldu

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsünü düzenlenen “İzmir Turizm Ödülleri” sahiplerini buldu. Tansaş İzmir Arena’da gerçekleşen törene Vali Yardımcıları Ardahan Totuk, Haluk Tunçsu, Nevzat Ergün, Mustafa Aydın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK Başkanı Mehmet İşler ile turizm işletmeleri yöneticileri ve davetliler katıldı.

Haberin Devamı

Sektöre büyük moral

İzmir turizmine katkı sağlayan, gelişimi için çaba harcayan, sektör çalışanlarını ve gönül verenlerini desteklemek, teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada Turizm yatırımcısı dalında Çeşme Marina, Turizm Profesyoneli dalında Melik Kızılcan (Mövenpick Otel Genel Müdürü), Turizm İşletmesi dalında Pasha Paloma Oteli, Yeme İçme Eğlence Tesisi dalında La Cigale Restaurant (Levent Marina), Şef Aşçı dalında Barış Torcu (Mövenpic Otel), Ulaştırma Şirketi dalında MSC Gemi Acenteliği, Seyahat Acentası dalında Lady Travel, Turizm Yayın alanında Yeni Asır, Turizm Yazarlığı-Gazeteciliği dalında Hürriyet Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Çevre ve Kültürel Değerlerin Korunması dalında ise İzmir Kuş Cenneti seçildi.

Haberin Devamı

İzmir Turizm Özel Ödüllerine ise ETİK Başkanı Mehmet İşler, Özel Çakabey Okulları, ABC Health Center, Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Ege Palas Oteli Genel Müdürü Sevda Zorlu, Bayındır Belediyesi ve Dr. Turgay Bucak layık görüldü.