20.08.2018 - 21:52 | Son Güncellenme:
Özel Serpme Kahvaltı’ya ilave edilen ‘Osmanlı Sucuğu’ lezzetseverlerden tam not alırken ev yapımı domates soslu yoğurtlu patates özellikle miniklerin vazgeçilmezi oldu.
Çömlekte kaymaklı yoğurt, karışık ev turşusu ve piyaz da yaz lezzetleri arasında tatilcilerin gözdesi haline geldi. Yeni lezzetlerin beslenme danışmanı Dr. Ferda Ayhan Yalçın’ın önerileri doğrultusunda hazırlandığını belirten Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, “Bu bayram da Kırçiçeği lezzetlerimizle yer aldık. Bayram sofralarının kurulduğu aile ortamının yaşandığı Kırçiçeği’nde bayrama özel lezzetlerimizle kapılarımız açık” diye konuştu. İpbaş, özel lezzetler konusunda arayışlarının süreceğini sözlerine ekledi.