EgeKarabay ve Eskicioğlu ailelerinin mutlu günü

Karabay ve Eskicioğlu ailelerinin mutlu günü

07.09.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi eczacı İbrahim Leyla Karabay’ın kızları Aslı Karabay ile merhum Ahmet Eskicioğlu ve Gülümser Eskicioğlu’nun oğulları Mehmet Ali Eskicioğlu düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Karabay ve Eskicioğlu ailelerinin mutlu günü

Case De Garden Güzelbahçe’de düzenlenen törende gelinin şahitliklerini Cansu Zorlu, Merve Yazıcı, damadın şahitliklerini ise Cansın Özer, Umut Sezer yaptı. Mehmet Ali Eskiçioğlu, Damat Tween imzalı damatlık, Aslı Karbay ise Milano Vento imzalı gelinlikle göz kamaştırdı.

Haberin Devamı

Karabay ve Eskicioğlu ailelerinin mutlu günü

Narlıdere’de Master of Training Pt spor kompleksi olan Mehmet Ali Eskicioğlu ile endüstri mühendisi olan Aslı Karabay, spor salonunda tanışarak evlilik için birbirlerine söz vermişler. Gençler balayı için Göcek’i tercih ettiler. Gece boyunca misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan İbrahim- Leyla Karabay’ın misafirleri arasında; İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hidayet Baydilli, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Başhekimi Dr. Yekta Öncel, Sosyal Güvenlik Kurumu Baş Eczacısı Pınar Arıkan, eczacı M. Hivi Abikoğlu, Baran Karahan ve avukat Velat Karahan, iş insanı Mehmet Güney, Bakırçay Üniversitesi’nden Doç. Dr. Edip Gönüllü ve eşi Profesör Dr. Hayriye Gönüllü, Uzman Dr. Serkan Altıntas ve eşi Eczacı Şebnem Altıntas, avukat Kadri Almaç, İstanbul’dan iş insanı Fuat Parlak, iş insanı Hasan Durankuş, Halil Durankuş ve  Fuat Hanoğlu yer aldı.